仲有冇人用Porter Tokyo 袋?

381 回覆
30 Like 37 Dislike
香港地比d mk潮囝追棒下場就當公厠

唔會長青發展
點唔安全?
太易開 好似好容易偷野咁
有無bro 用過porter rucksack 過得點?
側面有動作易發覺
Head porter好正
簡約
但就收皮
岩岩入手black beauty helmet 好正
可唔可以分享多啲相?
我覺得好好睇
同埋香港買得到?
感謝你
我想追翻head porter ge masternavy
過左六月就冇鳥
同巴打你一樣款
香港無呀,香港分店全部都勁少款
我買果陣佢話係最後一個,但仲有藍色
https://www.yoshidakaban.com/product/103016.html?p=s&p_itemtype=06&p_itemsubtype=10&p_lisize=30&p_lisort=
簡單易襯衫
香港專門店貴一半,又少款
有冇ching 對依個袋有興趣?
之前旅行買落冇用過
幾靚喎,等佢執左先再賣啦
十年前返大陸成個東門都係假porter
而家大陸人已經唔迷日本牌子個個有錢追chanel slp burberry
有冇巴打識洗porter入面內籠

我內籠會有啲黑色汗斑係入面個層野
求救
Tg?
嗰時旅行都係見到幾靚所以買咗
返到嚟冇用過
係日本買左個相機袋 多間隔 方便得黎外觀又型
仲有個銀包因為外觀同間隔用左八年都唔捨得換
porter tokyo d款既實用性加風格係冇其他牌子取代到
有冇相機袋圖睇下 最近想買個相機袋
其實佢唔係專for擺相機的只係佢
跣水尼龍加拉鏈防水加多間隔加可伸縮容量我覺得都幾岩裝相機的
有黑色
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=599&t=2279333
佢無講實

但佢online store 已經cut 左好多SKU
八月果時應該係斷貨outlet 來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞