仲有冇人用Porter Tokyo 袋?

381 回覆
30 Like 37 Dislike
係可以變背囊 但未試過亦唔打算試
呢款幾正喎
香港有冇邊度門市有??
有間Kura Chika by Porter專賣porter
尖沙咀海港城 旺角Moko 銅鑼灣有旗艦店
女仔
我記得喺日本都見到細細個好搞笑
W290 H295 (mm)應該唔會太細吧?
有個beauty&youth crossover,啲料靚到,用咗幾年都仲好實淨
porter 我都好鍾意搵 d crossover 款,淨係 crossover 日本本土牌子有時真係密到跟唔切,有 d 可能係別注 colour,有 d 直頭止此一家既聯乘。

可能我睇完個正常再睇個mini會覺得好細呱
之前porter NMD 真心靚 可惜唔知邊度可以買
white mountaineering x porter,呢個都靠得住。

你地d shoulder bag會唔會有幾條毛毛突左出黎?
我個個間唔中有幾條
我覺得正常size太大
利申170矮撚
成個腰包size咁
個陣係日本買左個black beauty既背囊
係幾靚
但事後覺好貴,圍番買左成2千幾蚊港紙

依家放左係到少左用
渣架,日日用梗係用最好
Sacai crossover 嗰個都好正

新手一問
點分Head Porter 同Porter Tokyo?
而家用緊Porter Tokyo 的銀包同袋但從來都唔識分
有無巴打有同樣疑難
呢個又係極速 sold out。
Thanks , 睇返完來我有幾隻係Hard Porter 以為係Porter Tokyo ,學到嘢了
其實之後都唔係咁分。。。大家都好多collections
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞