仲有冇人用Porter Tokyo 袋?

381 回覆
30 Like 37 Dislike
細鐵牌又唔錯喎
就算唔買porter都唔會買agnes b啦
想買Shoulder Bag.咩色好?
請教一下
https://www.yoshidakaban.com/sp/product/image_list.html?itemcode=101035

個腰包條帶好長,你地會好似佢咁夾著

定搵人剪裁左佢?
之前呢度有人買咗一星期就甩咗喎
呢款鐵牌好易甩,唔好買
咁痴線,想知幾錢
未用過,但如果係我,會夾著

早兩年係mrporter入左個同WackoMaria既crossover, 又好用又冇撞個款,最緊要係超筍價入
買左了。個sales話呢色綠色係最原本果色綠,所以同2012年果隻唔同
女裝既野我都係識條鐵,去排𠴱班應該都係 toga d fans,原價三萬幾円而家上網搵多數都炒到五萬円以上,香港 shine 都好似去得好快。
我上年都執左個同 jam home made crossover 既背囊 for 去 trip 揹,我幾鍾意個間格,同埋款少撞。

crossover 黎講 proter x fendi 都算勁唔啦間。

呢條line 又平又靚
相對無咁公廁

不過都好唔porter
易甩咩?藍色個散子包用左6年都未甩
幾年前向南青山 undercover 見到呢個 crossover 背囊諗多陣隔一日返去仆錘但黑藍色已經 sold out,搵哂好多 counter 都係得返軍綠色同屎啡色,呢 d 色真係冇得退而求其次。

軍綠仲靚啦 黑色咁普通
我係黑色控,黑撞藍呢個配搭好難 say no,軍綠色我反而難襯衫。
我有銀包/散紙包 兩個都用左兩都冇事
係head porter買 25000 yen
香港porter都有一兩隻款似似地 好似大概1500咁上下
呢款係唔係3 way?
利申:有個差唔多既F/CE係3 way. 不過佢個背囊功能唔好孭,又怪相
屌 之前買咗個無頂嗰塊嘢 好少用
冇得救。本身三用袋個背冇support, 條肩帶又雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞