仲有冇人用Porter Tokyo 袋?

381 回覆
30 Like 37 Dislike
香港個風氣太怪
正常潮流過後就會變經典長青
香港就兼人out公厠

唔尊重過人喜好先咁死款
用家又受唔起從眾眼光壓力

剩係識係呢d唔等洗既野咁團結
我都有個 F/CE Helmet 3 way. D扣好膠,布質地又𠝹手(我個灰色Condura)
幾年前買咗個背囊TYPE A TRAVEL BP 料都唔錯
香港見過一次有人用
你講restock果隻係Sage Green 定係Olive Drab?
CWB有得補
認同, f/ce 果種尼龍料質感唔似 Porter Tanker 咁順滑.
e 間唔係 Head porter, 會繼續營業.
兩款唔同嘅尼龍
porter 摸落係係滑啲舒服啲
但覺得f/ce condura 尼龍應該會襟啲同冇咁易變形
又未至於𠝹手嘅
不過純手感來講我都鐘意porter 多啲
如果係吉田自家產品,可以拎去分店維修.
佢地係寄回日本修理. 詳情可落分店問問
f/ce 果種尼龍料,係旺角煙廠街軍用店買同類似頭盔袋有多 d 選擇.
所以個人覺得 porter tanker 隻物料係有佢獨特之處.
Sage green, 斷左起碼三年 上個月先restock
呢班人咁潮去飲喜茶同食海底撈啦
仲想入添
個個 Case 唔同.
分店會睇下您個袋係咩情況再報價.

同埋佢地寄得返日本整,您要預左等好耐.
應該唔駛 頂籠舊幾兩舊
另外分享多個porter 既 line current

好鐘意個細鐵牌

用個銀包同coins case
Push
上得連登預左架啦人柒乜都柒
btw 巴打用開Porter?
係咁架啦香港,覺得自己品味最好
不過都有正常人,真心會同你討論
porter 定 agnes b 銀包好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞