[燒錢台] 手袋分享區 (5)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
裝到好多野但同時巢野都辛苦 要伸長隻手入去抽獎咁
同埋得個扣 無拉鏈/啪鈕 扣完其實中間都好空
俾人偷野都唔知 所以好無安全感
最後賣返出去
你地係邊度賣袋?
放上網定比啲二手店多?
不如halzan
其實歐洲就算巴黎,都要退咗税先同香港同價
所以代購仲要平過香港個啲
呢款我都糾結好耐 但細又太細,中又麻麻
買左tan,我有隻hammock so far都冇乜事
我放上網
明曬
halzan mini 我啱我size
但好似比較難搵etoupe 同trench色
想買個細袋 有咩好推介
考慮緊gucci marmont small size
我都係 下個月去荷蘭想順便買 希望有貨
有無絲打有信得過嘅Hermes代購介紹
唉自己係歐洲台灣香港都搵唔到想買嘅嗰個袋灰到爆
我最後揀左細size ,因為我矮,所以可以斜咩,隻手又岩岩好擋住個袋口

Gold都百搭
想買咩?除咗bkc之外 其他袋其實勤力巡舖都應該買到
c都要配貨?
歐洲係咪都要配貨?
三格好可愛 而且我鐘意鏈條多d

斜孭又好睇
Mini halzan ,其實已經日日巡公司附近個間鋪
不過真係勁黑仔,每次都淨係巡到31
同埋d袋俾人買得勁快有時lunch仲見到,收工已經無咗
c要啦 香港肯定要 或者如果咁啱store display有 可以試同SA deal 例如講我今日同你買X萬野 你比我買埋個袋走得唔得 不過都係要睇你遇唔遇到個好SA

歐洲有好多成功walk in +零配貨 又係睇你遇唔遇到個好SA 我自己個人經驗(巴黎)係你一定要register到appointment 跟住去之前要做功課 起碼要知佢地有咩皮 袋款 顏色 去到全身冇hermes野都唔緊要 最緊要係要你個SA知道你係真心鍾意佢地牌子 唔係買到個袋就算 亦唔好一開波就話要袋 慢慢睇其他野 吹下水 跟住先開始講袋

同埋你要留意幾時去歐洲 因為佢地d工匠都要放假 如果你係7/8月去 到時會好少貨 舖頭亦唔會有新貨到
Hi
你最近點
試下利園/半島?我覺得算係人流少既分店
鍾意brilliant多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞