[燒錢台] 手袋分享區 (5)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
要搞咁多嘢嫁
唔該曬你呀
你買咩size呀?同埋買左幾錢?想知多d!我未買過hermes
想留返買roulis gold on gold
唔同皮唔同價錢 你想買C18/24? epsom evercolor swift呢d都係普通皮C最常見既料 三隻皮都唔同架 價錢亦有分別

法國:我上年買過C18 epsom 退埋税大約係5萬幾 C24我覺得太大 冇買過亦冇問過價 不過應該貴萬幾左右?

香港分別有朋友買過18/24 18好似要6萬幾 24好似8萬幾 仲未計配貨 都真係貴幾多下
我有興趣verrou但我老公話個扣似出面嗰d廁所門鎖
我想買18咋
好多學問 唔該曬你
第一眼睇都覺得好似,focus去左個扣到...
想問下her bag 個扣正常係唔係全銀?
如果個扣係黑色 係咩玩法? 特別版?
係呀!次次巡舖都有Mini 20,但係係羊皮同非黑色
今季返左粉紅色都好靚
不過我嫌佢擺唔到野同羊皮,如果唔係我都買呀
我都明佢點解話似既
YSL太女人應該唔會太接受到
PRADA 都幾好cum用
不過唔好上ig shop買啦 都唔知真唔真
個雜誌袋又幾靚
後面黑綠
Prada起碼logo唔會甩色先
因為ysl好似有得裝下散銀隻好似實用d
不過自己卡套銀包都係用prada,真係幾cum用
用緊舊款放到3張卡果隻,呢個新款都好正
今日係桃園機場番香港果陣買左個kelly長銀包,electric blue
好想買個kelly 20 細細個好得意
絲打買幾錢
想買個長kelly 銀包加條鏈做woc咁
加豬鼻鏈?可能會刮花入面架 最好唔好
Kelly 20應該得番vintage啦 中古舖頭可能有 Mini K都好得意 不過咁細個袋同C價錢差唔多 我又覺得唔值仲要配貨
絕世好老公
有冇放袋既平台分享下?
係機場買左26,xxx港幣
其實我唔知香港賣幾錢,絲打知唔知香港係咪貴過台灣買?
係咪要自己整個扣架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞