[燒錢台] 手袋分享區 (5)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
求救
點解我自己喺Farfetch 睇係$11585
由九巴廣告㩒入去係$9925
我仲wishlist左 係同一個袋

補圖
Item ID一樣
一個美國ship 一個波蘭ship?
有冇絲試過咁

Farfetch 其實好似一個Agent咁,好多鋪頭through 佢賣,所以同款價錢可能會唔同,買衫同鞋唔同碼都可能唔同價錢

Search 款/牌子,sort價錢由平至貴就可以避免買貴咗
買左,還好
想問下大家覺得chanel gabrielle會唔會好快out?
我係啲買左就會用好多年嘅人黎
chanel 都多強國人用
不過以前真係麻麻LV 但最近一年係發左癲痴線咁狂買佢
永不回購一定係Chanel QC 好差
應該都唔會嘅
我見佢hit 左好似都一段時間~
所以依家先買好似有啲遲唔知4 5年後會唔會已經好out
自己鐘意咪得囉,點解要理得佢out 唔out
第一次聽人講chanel qc差 絲打可唔可以講多d
黎緊去東京 大家有冇中古店介紹?
主要想睇Chanel fendi Celine Hermès
好多人話條鏈會甩色
N 年前買過對耳環,啲石唔洗半年已經開始甩,我無戴住沖涼訓教,淨係出門口戴,返屋企除
之後拎返去Shop, 佢地話要整都可以,但要執返跌左嘅石比佢地先會整 一粒唔記得幾多錢,我唔知佢撚我定點,總之感覺好差

跟住上年定上上年買咗個銀包,點知用左唔夠十日粒鈕就成粒甩出黎,拎返去換左一個,兩個月後又再同樣問題甩多次。今次佢話已經斷左貨無得換,就拎去維修,又整左我幾個禮拜,到最後拎返我就快快手賣咗了。

可能我同chanel 八字唔夾 同埋我覺得佢袋入面用尼龍個感覺唔夠luxury好似2.55 咁全皮就好睇好多 純粹個人喜好

有錢真好
唔會
啱啱do 姐同千嬅仲揹緊
自己睇ig
我記得前幾個post都有人話chanel d耳環帶到發哂炎 甩石又甩鈕都幾令人失望

咁絲打通常買咩brand
主攻LV 同Loewe
未襯得起H
下?我拎d耳環去整又無呢個問題喎。。你去邊間?
都啱
始終都唔平 考慮多樣野
下個禮拜去意大利同法國
有無絲打教路點買好同買咩好
尖沙咀
所以咪話佢撚我
要我一粒粒執返啲石比佢先整
記得退稅最後一站搞
最緊要即場退cash
仆街 我話退信用卡
又耐
又兌完usd 再兌返hkd
蝕左2次手續費加匯率
尖沙咀不嬲西
去邊間都米撚去tst
正臭西
求意見
Beige色正皮 黑白負皮
你上次邊到走呀?
邊到好買啲呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞