[燒錢台] 手袋分享區 (5)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
剛開始學人綁,但綁左兩日就甩左
D字忽大忽細,間距又唔齊,好假喎。。。
ISA都係溝貨
剛買左
Brilliant grand好多
但佢地咁多鋪 如果賣過假貨應該已經搞大左件事
點解仲會咁光明正大開鋪?
我鐘意le brilliant 多d
不過box in lizard skin
我都覺有筆直就點都買隻收藏左先 下次有機會可能佢又加左一萬
但box又真係易襯我先23歲 好想要曬呀!
我三年前問已經要五萬幾
me2 本身諗saddle 定 celine sangle
而家諗緊買唔買埋條長帶
兩個好唔同喎。。。
平既用料就差。。而且好多都係名牌類似款。。。好似拎個假袋出去咁
以前買kate spade, furla
但一開始買再高階啲就返唔到轉頭
Michael kors Kate spade rebecca minkoff 大部分袋都有其他名牌類似款。。
同一個款唔同牌子用既料唔一樣 咁拎上手睇都唔一樣
就好似bucket bag 明明都係成個桶咁
LV既皮同furla啲皮唔一樣 個感觀就爭好遠
再加埋啲扣呀其他野 你留意下就明精美勁多
我係平貴袋都會買
貴袋啲料係靚好多
同埋會見到好多平袋或者冇牌子嘅袋其實係抄名牌款 接受唔倒好似攞住個假袋出街 我中意得個設計就唔會買抄襲嘅
Boy 岩岩買左個比女友
買左個loewe flamenco knot tote
不過喺街見好少人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞