[燒錢台] 手袋分享區 (5)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
真係得番vintage咩

好靚啊
不過係啊要配貨真係唔值 買tshirt應該都唔會俾你 應該仲要買下twilly同手扼先會俾你
據我所知K20應該就停產咗啦
買ready to wear/jewelry/non leather items (furniture最易夠數) 都應該可以計埋落spending
K20 係咪講緊kelly mini II 啊?
唔一樣架
K20

Kelly mini I/Kelly pouchette

Kelly mini II

仲有Kelly cut
我見上面講k20但又post mini II張相 所以唔知佢其實係咪想買mini II
我鍾意mini I多好多 mini II只可以擺到電話 cardholder加多支細唇膏 容量真係好細
近期留意緊hermes lindy
但岩岩入手左個herbag + chanel boy
要再儲彈藥呀
之前都見到有兩間代購放呢個袋 但markup都幾高 25原價都係15萬唔使
代購真係貴 我不如自己配貨好過 起碼我配既貨係自己真係想買既野
Birkin touch真係好正 一半一半咁真係好靚
我覺得全鱷魚唔啱我 首先真係好貴(2-300k以上我會想買錶)同埋真係比較老 我自問我唔夠資格同氣場襯個袋
全鱷魚就真係會顯老 不過可以睇吓細size 又平啲好似kelly mini II都幾靚幾cute
坐等mini lindy
呢個都唔平啦
係幾多cm?
我諗十萬以上走唔甩
Shiny croc好靚我覺得鱷魚一定要配銀扣 金扣更老
好想買比個女(如果再生)
未知 但係應該今年秋冬出
咁正
叫SA留定先
巴打買到有SO offer未
一早就有lu
不過信唔過自己配色
買返現成嘅就算喇
都估到巴打真係好錫老婆
但係得so先有啞金/銀扣 好型
請問有冇絲打知chloe袋咩網做緊sale?
見到有一兩間代購今日都話有限時優惠同vip sale賣得好平
但又唔係太放心係ig shop買 想入新個款c bag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞