智商 (150)

1001 回覆
43 Like 18 Dislike
其實Carol離開地球之前應該聽過Captain America同Tony Stark,Thor就更加知啦佢去左宇宙之後實聽過
乜推到甘行
CM跌左都有10b票房
shazam車尾燈都見唔到
Cap- 未搵返當死左
Tony- 商人
Thor- 連rocket 都問矮人國係咪真係存在,可能nine realms 係好山卡啦既地方,carol 除左地球未必識其他,加上Thor 當時仲係二世祖狀態
上面段野
整個終極版下次貼出去撚狗
可能識Odin
Btw nine realms唔只山卡啦,應該話係另一個空間

我諗緊佢係avengers總部見到CA會唔會嚇親會唔會尊敬佢
CA 會嚇親多啲,一醒返接連遇到外星人入侵、邪惡機械人、識講野既樹同浣熊
見到呢套野收皮我就放心喇
肥拖羅嘅hellboy先係hellboy

新post名去返36頁投票
我準備開新post喇

我都幾中意呢隻Hellboy
造型冇問題
但睇trailer同冇咗肥拖羅硬係覺得怪怪地
冇咗Abe
Hellboy feels editorially chopped to bits, tonally disjointed and created from clashing perspectives that make for the type of "dark, gritty" reboot that misunderstands why certain "dark, gritty" reboots end up working.
其實cm唔係仲失憶咩 佢都無記起到
佢只係知發生咩事
應該唔知喎走左咁耐 除非中途返過地球
現實中好多失憶都淨係唔記得自己同身邊既人,但語言同基本知識仲記得
驚一陣唔得閒 開定新post先
認真好耐冇lm
但係佢完全唔記得地球喎
我諗佢應該係mon住地球或者番過嚟所以識佢地

新post記住正皮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞