智商 (150)

1001 回覆
43 Like 18 Dislike
嗰啲人淨係敢網上鬧 現實咪又係仆去睇
而家出異形分分鐘俾人當女權戲
而且我好懷疑係咁標籤啲電影係女權電影嘅人根本唔知女權係咩意思
講得好 一部分人就針住brie larson唔夠靚又惡搞又乘
票房咁好咪又收曬聲
其實啲人都係針對brie所以先先入為主覺得套嘢女權
一堆恐怖電影都係個女主角做final survivor,好明顯係女權電影啦
日文配音
咁而家全界搞既女權係衰既 變哂左膠野
真正需要女權既地方又冇女權出現
係估唔到印度咁紅 令marvel放做宣傳首站
佢唔太靚係因為成日唔化妝姐
如果其他女星都好似佢咁少化妝一定都冇咁靚
尤其係鬼婆對眼好易冇精神吸毒咁款
變晒玩witch hunt
難得票房勁過本土嘅Bollywood
佢化淡妝靚過濃妝
d人拎杜麗莎做比喻就係侮辱
坦白講再咁搞落去真係會害到d真正被欺壓緊嘅女人,到時佢哋想發聲都會畀人覺得係fake accusations
中東啲女人 完全冇人理
日本韓國呢啲出名冇乜女權既地方一搞女權就俾人話
戇鳩鳩垃圾左膠
佢係嗰啲動態靚過靜態嘅人,喺海報上其實會幾蝕底
香港都高票房 但d傳媒又係到亂評
加上香港成日比外國個邊當係細地方搞到無得黎宣傳
上次上海搞到咁差又有得再去 香港就一定要參加過場景拍攝先有份
佢份人活潑又笑得夠甜
拍硬照係幾難搞 除非張相有動感
又親民 好小見外國有親身謝票
韓國都算好啲,至少近排開始爆d內幕出嚟,日本嘅ngt事件一開始竟然要受害者出嚟道歉真係
其實日本仔真係唔太好超級英雄片
除咗蜘蛛仔
西片佢哋偏好音樂(歌舞)片
美女與野獸 波希米亞 Greatest Showman
日本票房係好誇張
仲有啲比較舊嘅franchise, hp mi 侏羅紀
唔知同佢哋m型社會有無關
係得香港女權先咁先進 同外國一樣咁濟
其他亞洲地方文化根深蒂固
一時三刻冇得改 除非有鬼佬幫
人地有戰隊片
特攝 柯南比卡超 love live個d
其他片真係唔啱入日本市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞