智商 (150)

1001 回覆
43 Like 18 Dislike
有無link
復仇者聯盟大抽獎
仲以為抽精品之類原來係入埸券
Unicorn Store好唔好睇

Jedi Fallen Order
又係伏game
今次有幾多microtransaction
比利時準備出手
馬拉松
The Incredible Hulk
其實幾正
估唔到咁多年後會搵Ross番黎做
不過Betty就...
Edward hulk 型啲 而且食腦少少(好似係)
不過條友玩大咗 搞到冇得撈
可惜
佢依家發展成點
條友其實有料 有一定嘅知名度 演技精湛 當時一出道即紅 拎埋金球奬 佢而家都成日有 oscar 提名 尢其係人格分裂嘅戲 真係幾正
佢都拍過唔少著名電影: e.g. fight club, american history x , birdman... 不過做大咖多 有佢戲

不過近年做幕為主
佢自編自導緊一套電影 但出現意外短時間內 都上映唔到住
唔係最紅 真可惜
不過條友玩大咗 搞到冇得撈
可惜
佢依家發展成點
條友其實有料 有一定嘅知名度 演技精湛 當時一出道即紅 拎埋金球奬 佢而家都成日有 oscar 提名 尢其係人格分裂嘅戲 真係幾正
佢都拍過唔少著名電影: e.g. fight club, american history x , birdman... 不過做大咖多 有佢戲嘅位都好正

不過近年做幕為主
佢自編自導緊一套電影 但出現意外短時間內 都上映唔到住
唔係最紅 真可惜
Edward份人串開 想像唔到佢同而家啲avg點相處
但佢同Mark Ruffalo幾friend下
咁佢又串得起嘅 不過以佢嘅性格 咁鍾意搶戲份 佢隻hulk功高過主 應該個個都同佢不和
因為兩個都係揀比較小眾既劇情片拍
所以我覺得佢唔太襯而家隊avg
除非佢做其他角色
如果係佢繼續做
智3冇可能拍得成
要佢做on9仔 諗都唔好諗
「屌要叫我on9過智仔 我打撚到你真係變智仔呀拿
之後智連avg3都拍唔到就好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞