智商 (150)

1001 回覆
43 Like 18 Dislike
毒撚型經濟
其實我本來諗住有少少戰隊feel嘅Shazam話唔定係日本會紅,跟住發覺佢同柯南同一個禮拜出,so RIP
柯南近依一兩套已經唔係推理 係直接追捕片
但A Star Is Born係日本flop左明明Gaga係日本都算紅過

另外spidey喺日本紅到應該係因為日本當spidey係本土嘢(spidey n年前喺日本出過套好受歡迎嘅anime)
日本人拉打>marvel
好多人當了女權自助餐係真女權
女性主義簡單講係爭取性別平等啫
多啦A夢都收得好勁
根本就係superhero movie嚟近幾年一大堆動作場面,爆炸場面,間唔中仲會賣腐添
特攝黎
本漫畫Dark到收咗皮
變型金剛
日本改篇marvel光盤戰士麻麻
dc都有
蜘蛛俠算係改得最好
上集紅葉幾差都好高票房
disc war兒童向賣玩具
但啲玩具出到好撚cheap
利申有買
佢地嘅固執亦導致固步自封,市場俾西方蠶食
我有追套野 d技幾正 有合體技
但係為推產品而出 套野隻loki勁到傻左
反派好多經典角
紅葉根本fake人,啲人以為平次同和葉會有咩突破性進展,跟住都係咩都冇
呢樣真,好似之前龍珠唔畀墨西哥搞public screening咁真係
完全比套野呃入場
班libtards自己都有份玩臭自己個朵
識d唔識d就上哂腦好似打crusade咁批鬥公審人
尤其後生嗰班無思考能力根本比人manipulate唔知自己做緊d咩
真女權我諗除左仇女嘅無乜邊個會反
而家柯南根本就係英雄片
漫威(Marvel)首部華人超級英雄電影《上氣》(Shang-Chi)落實在澳洲悉尼開拍!據當地傳媒報道,漫威電影公司已經獲得一筆超過2400萬澳元(約1.3億港元)資助,預料拍攝電影期間會為當地帶來1.5億元澳元(約8.3億港元)的經濟收益,以及創造4700個職位空缺。

乜撚
好似係稅務優惠,講到好似送錢俾佢地拍戲咁
係,水行俠都有
佢一開頭以為得groot變左灰
跟住見返nebula先知其他成員都變晒灰
所以見到佢同nebula坐係到手握手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞