智商 (150)

1001 回覆
43 Like 18 Dislike
套甲太路人冇咩特別
Mark 5好似好睇d
咁多條IW崔那加埋已經見到三套甲
定係end game仲有另一套
之前art
個個好大隻架wo
walk machine同CM會唔會有感情戲
Hottoys個隻mark 6, 大隻個個應該mark 5
崔那坐船個幕又出翻mark 4
召喚各位dark side手足

https://comicbook.com/starwars/2019/04/05/star-wars-rian-johnson-retcon-the-last-jedi/?fbclid=IwAR1JOMXYAXhK_1BgvJENqIokZ9anx2529789iSS5kcbHGuYew1eqqiaslEQ

Star Wars: Rian Johnson Wouldn't Mind JJ Abrams Retconning 'The Last Jedi' With 'Episode IX'

嘩真係屌佢老母
拍爛左套戲仲大安旨意要人地幫佢執屎
條撚樣當初唔係撐到好行又同班fans開晒火架咩
做咩而家就縮返入老母西呀
頭先係出面見到有人拉埋sw 1-6落水話都說popcorn垃圾
召喚各位dark side手足

https://comicbook.com/starwars/2019/04/05/star-wars-rian-johnson-retcon-the-last-jedi/?fbclid=IwAR1JOMXYAXhK_1BgvJENqIokZ9anx2529789iSS5kcbHGuYew1eqqiaslEQ

Star Wars: Rian Johnson Wouldn't Mind JJ Abrams Retconning 'The Last Jedi' With 'Episode IX'

嘩真係屌佢老母
拍爛左套戲仲大安旨意要人地幫佢執屎
條撚樣當初唔係撐到好行又同班fans開晒火架咩
做咩而家就縮返入老母西呀
頭先係出面見到有人拉埋sw 1-6落水話都係popcorn垃圾
屌我岩岩都見到
雖然唔算係dark side手足但佢真係好撚煩
返番去老母個閪好無?
In Star Wars: The Last Jedi, Kylo Ren revealed to Rey that her parents were nobodies, reminding both the hero and audiences that anyone was capable of accomplishing amazing things, even without having historic heritage.

真係屌佢老味咁1-6既skywalker 家族係咩事

人人有功練

好心大導佢就收收皮啦...完完全全係ruinning the legend

成日突到鳩頭出黎比人屌...冇佢咁好氣
波波腸小朋友?

又係知名戇鳩仔黎?
其實我buy人人有功練
不過佢整到好核突
如果話Skywalker restore balance之後令galaxy多返force sensitive/force user咁會好少少

宜家係完全唔知喺邊彈出黎
鳩鳩地
核突到同正傳有衝突咁
唔好啊,sheshe好過
Brie+Tessa
波波腸成日係特攝post講低能野
會!!
呢個po #21同#22咪佢囉
之前試過入嚟問小圈子po係想點 之後俾人話想佢出返去
特攝post講低能野講舊時
喺其他post就講特攝野
Scarlett著了對勁高的鞋,著到高過Brie

Valkyrie太型
咁直接block柒左佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞