[互動故]我要做車手!(9)

729 回覆
67 Like 4 Dislike
C
b
B
A
睇到好燥 辛辛苦苦溝到ella番黎 又搞死佢
D
D
咁深刻 大家先會吸取教訓
D
b
D
屌你老母講咗幾撚多次
互動故係咁撚樣架啦 大家一齊投個結局出嚟
唔一定啱自己心水㗎喎

雖然我都唔想Ella死
但係又要睇又要屌係咩玩法
我又唔係咁睇

本身呢個故設定係有樣野叫機會 樓主講明做錯野可以用機會去修正
但係而加當全世界都唔想Ella死嗰陣樓主一句劇情需要就唔畀用機會
咁算點先 定左Ella一定要死? 咁究竟係讀者投死Ella定作者寫死Ella?
我已經唔係好睇得透
其實我覺得好多人鳩揀都係因為有機會
不過作者話劇情需要就算啦
投票結束
咁應該屌鳩樓主唔俾用機會
而唔係屌鳩投果班囉
認同
一向唔屌人投咩
這刻的我只想躺在床上發呆,連外出的氣力也沒有。

我肚餓,但吃不下。

我疲累,但睡不著。

即使不斷被木床上的跳蝨咬噬,我也沒有絲毫感覺。

此時,香港那邊...

「經過今次洗禮,佢應該可以拋低一切...」肥雪在大帽山上,看著皎潔明月:「成為一個車手。」

「但係...對佢嚟講,個打擊太大。」陳金城從後方走來。

「車手係唔需要女人。」肥雪從陳金城手上接過雪茄,點燃起來。

「但係你咁做...好大罪架喎...」陳金城呼出一口雪茄。

「有幾大罪?」肥雪也呼出一口雪茄。

「教唆人去謀殺,夠你坐一世!」

「邊個話我教唆人去謀殺?」肥雪深深吸入一口雪茄後:「哇屌,好濃味..咳..」

「咁個細路個女朋友!」陳金城也不由自主地深深吸入一口雪茄:「咳...」

「喺佢車爆炸前,我已經叫人救咗佢同條女出嚟!」肥雪托托頭:「分別再於,個男嘅我叫人就咁擺馬路邊,等人哋以為佢係自然拋出車。而個女嘅,我已經搵咗個合適嘅地方安置佢。」

「咁車入面副骸骨?」陳金城驚訝得再吸不下雪茄。

「假架!」

「咁份驗屍報告,DNA檢驗報告...?」

「都係假架!」

「你咁搞都係有罪架喎!」

「我老了,真係好希望搵到個繼承人...如果今次真係可令佢成長到,少少嘅罪算得係咩?」肥雪再次舉頭望天:「可?」

「嗯...」坐在紅的內的世伯點點頭。
------------------------------------------------------------------------
[本次沒有選項]
Ella冇死到要還神
冇死
ELLA

有ELLA,唔做車手喇,收山喇
Ella冇事就一天光曬
樓主比班癲狗咬到扭轉左結果
Lm
逼主角做新死神 好似扭到有少少走火入魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞