係戲院享受睇一場戲好奢侈

241 回覆
1392 Like 25 Dislike
真係要睇彩數
我屌佢老母琴朝早喺沙田睇我們異
我以為驚慄片應該再嘈都只係有叫聲姐
去到緊張位嗰陣 連BGM 都係話畀觀眾聽係緊張位嘅時候
後面有班撚屌係到笑呀!!!
完場睇下後面原來係一班應該得14-16歲嘅撚屌細路
我真係屌你老母呀!!
香港係特別呢類仆街陷家剷
佢地搞到人就得 人地搞佢就屌人老母
早場睇先早伏呀
我會咁應佢:人地d小朋友唔會咁囉,係視乎d做人父母既點教仔囉。

試過比個單拖睇戲既阿伯踢凳,開手機照佢對腳果時佢仲踢緊。我叫佢唔好踢凳,佢話佢無踢 有時d人既壞習慣,你唔公開屌鳩佢,佢地仲以為係無問題。

不過最嘈都係讀國際學校d聯合國學生,成班好似大鄉里出城咁,咩無聊野都講一餐。
港島區戲院多人少人都唔錯,旺角豪華勝在少人
一定買爆谷,邊個唔聽話我就成套戲直接唔睇拎兩個鐘嚟掉柒佢
睇完套戲成身爆谷都咪話唔爽
其實鬼片笑係咩玩法
話俾人知自己唔驚?
唔驚D內容都唔會好笑架噃
見過有人食爆谷都人屌嘈,我覺得有啲人就太自私同盲屌了
試過睇早場 隔離個廢老遲入場 仲喺度覆Wtsapp 屌尻佢仲寸柒柒話覆埋呢句
我試過睇侏羅紀 個細路由入場就驚到喊 個港媽自己想睇 逼個細路睇唔肯帶佢走 成個戲院屌鳩佢佢都可以厚面皮留係到 個細路就喊足半場戲 之後訓著左先靜 人無耻真係無敵
係囉, 你老母彌留緊你仲入戲院
收到此訊息請盡早離開戲院去醫院見你老母最後一面
遲啲復仇者4點算好 一定好撚嘈
上次睇3已經嘈到拆天 旺角早場
太古城boardway啲觀眾高汁
Broadway
我都唔撚知
睇Us緊張位都笑真係好撚on9
所以盡量隔一個位買
同fd睇都唔樓比fd 嘈
屌佢老母
上次睇戲先辛苦 旁邊坐咗幾個南亞裔
嘈到不得了 同隔離位講嘢都未夠
去到啲緊張位就不停喺度:Oh No ~ Oh Fuck ~ !
又喺度郁身郁勢 啲動作大到呢 ...
噓完佢 講句sorry又係咁
唔想
早場一定睇太古,有時都多老人家但好少係癈老
有次未開場,只係播緊trailer
有條友睇trailer已經笑得好撚大聲,唔係唔比笑,但係都唔好笑到全場最響啦
到真係播戲嗰陣,佢嘅笑聲依然係勁大,仲要拍埋手
嗰個非笑位得佢一個笑出聲.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞