係戲院享受睇一場戲好奢侈

241 回覆
1392 Like 25 Dislike
早場先食屎,最多人
試過睇starwar個老豆同個仔係咁討論劇情,diu 9佢佢仲可以理直氣壯話同小朋友睇戲無問題

周圍d人無個出聲幫手,條女又叫我算唔好同呢d人嘈,根本香港人就係咁
標準答案 包場未
踢凳黨真係屌佢老母全家死
根本冇考慮前面個人既感受

仲有啲細路如果唔管好自己把嘴嘰嘰喳喳我真係會覺得好燥 而且又係屋企人放縱唔理導致既
有一次同frd睇電影 隔幾行都聽到個細路喺度大大聲透劇我真係

有時唔係想大聲屌
係啲仆街唔自覺 自私的行為搞得本身睇電影good feel都冇
睇imax 觀眾嘅質素都好好多
數碼港最高質,因為無人
所以而家都少咗睇戲

其實唔止睇戲 搭巴士都好睇彩數
有啲廢老中意越坐越埋好似想坐埋你果邊咁
肥婆搭車食薯片食足全程
師奶熄你冷氣
中年呀叔大大聲講電話句句屌老母或者睇片
咳同打乞痴從來唔掩嘴
係屋企睇dvd好過啦
踢凳真係好黑人憎
試過比個小朋友係咁踢係咁踢
隔離個呀媽見到又唔阻止
成埸戲冇曬mood
去開UA 九龍灣同埋尖沙咀 time sq未試過俾人踢凳wor
去pacific place睇多、啲觀眾叫做高質啲
去高檔次啲嘅戲院咪得囉
仲有咳個班 自私到死
有啲男朋友好撚中意解釋劇情比條女知
尤其睇啲英雄片 條女睇唔明又係到問

不過都唔夠啲廢中勁:
有啲戲有jump scene佢又會話「估到啦一早」「無啲驚喜」
轉身殊9佢地一陣又嘈番 屌
無點遇到依啲問題
早場先死,多廢老
通常啲嘢越貴,普遍用家質素都高啲,好似飛機頭等啲客都好過搭UO嗰邊
就算你肯俾多D 錢睇imax, 都唔係套套戲有imax 版嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞