[Welcome Lucas!!] 拜仁球迷討論區 參拾肆

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
唔好燈喇
手足傻撚咗?
依家包生仔咩
上年軒帥帶隊都豬啦
唔怕得罪講多幾句,而家前鋒得返利雲一個
你地班迷雲講乜撚都得啦
現實就係而家球隊無其他前鋒可以同佢比較
我地話邊個邊個好過佢都係主觀意見啫
但我主觀都照講架啦
文仔勁過利雲就唔撚洗拗架啦
Olic肥鳩一個輸身型一個輸球技,但都好撚過你利雲無Heart呀
on9利雲冇heart
上年就話扭計
今季表曬忠心話唔會再走都冇heart
輸撚埋佢啦
咁樣下季先實泵錢呀
利雲無得搞架喇
佢一定要正選兼踢足
諗下陣式上點幫佢好過
你話佢無heart
咁你講埋點樣無heart法
佢一個咁想爭神射手既人
入得到佢會特登唔入咩
買到jovic piatek 咪唔迷
依加支持自己愛隊主力前鋒都唔比咁撚惡
利雲入波
又話德甲唔計又話絕殺唔到唔計
德甲神射歐聯暫時都仲神射
又話對廢隊刷數據唔計
全歐最有效率前鋒又唔撚計
一冇表現贏唔到就全部入曬利雲數

m子我唔講
奧歷個陣隊波都唔算勁
但拎個入波連利雲尾數都冇黎比
piatek米蘭都唔會放啦
同邊個比呀?
m子無扭過計都比哥狗清走
肥鳩Olic去到最後一場都敬業樂業
以上三個前鋒,都係靠自己表現搶個正選位返嚟
利雲?有高層有教練幫你鋪好晒路做拜仁第一前鋒
你話要後備前鋒就買華拿
呢個待遇都仲要扭計,在我嚟睇已經係正仆街
唔好講之後點表忠心
入左波但miss左幾個chance錯失絕殺就要比人反
我諗呢個世界應該得兩個唔駛比人反
其實文仔、利雲真係唔使再比較,大家唔好因為咁而嘈
前者係打大賽有貨交,後者係相對全能啲但把握力差,既然都過咗去,一味懷念文仔係無意思
至於有無heart嘅問題,大家有眼睇,利雲上季同今季個態度係差天共地,我相信佢係有心留返喺拜仁

其實除咗利雲把握力問題之外,拜仁無個穩定嘅第二入球點先係更加大嘅問題,無理由expect利雲場場都腳風好狀態好,射手一定會有低潮

事實上,梅拿一直踢唔返起,James入球能力未完全釋放,哥列斯卡因為要就James少咗後上,Gnabry/Coman入球唔穩定呢幾項因素先係主因

利雲如果一場浪費多次機會,咁就一定要屌
但如果係成隊都太依賴佢去數胡,佢有小小力不從心係好正常

須知道三冠王嗰季,文仔入波都唔係多,但有梅拿、2R、肥鳩幫手負擔入球責任,要多啲炮台隊波進攻先會好,呢樣亦係高華一直都搞唔掂嘅地方
利雲冇表現拜狗點樣買
講到利雲球技水平連高美斯都不如
正選只係靠刷鞋咁

小鋼炮、9分5球呢d呃返黎

你話利雲扭計冇問題
但利雲都肯定係靠自己表現先可以企穩陣腳囉
踢得差都唔比反
同以前迷哥班友話撐拜要撐埋哥有乜分別
你啲野做得差就預左有人屌架下話?
我愛隊係拜仁呀,唔係利雲度夫斯基球迷會呀
次次最需要佢果陣雲哥又出事
坦白講我就唔係反雲嘅,今年歐聯波衫我都係印利雲佢嘅實力的確係無容置疑,但係次次需要佢站出黎嘅時候都做唔到野真係好心up
咁講啦,利雲把握力係抵屌,不過佢態度上已經有改善
但拜仁更加需要嘅,係第2個可靠嘅入球點,所以Jovic其實係可以幫到手
至於梅拿,雖然感情上真係撐佢,但佢再係咁差嘅入球數,的確唔值得有正選
唔係話佢廢,唔係話佢無heart,但係佢一隱形我地就入唔到波
老實講利雲都三張,成季要佢單挑根本預左季尾會下滑
與其話要換走利雲,不如高華諗下點支援佢吧啦
人地退曬後守你咁真係咁易入咩師傅絕殺咁易就唔叫絕殺啦今日入左球仲要比人屌
冇利雲連絕唔絕殺都冇得討論啦
咁佢入到嚟同邊個爭過?
肥鳩就要同olic爭
m子要同肥鳩爭
你唔會話利雲要同華拿爭下話
無人同利雲爭,令到利雲無左個競爭性
OK呢個係高層買人問題
但就唔好講到利雲有爭過囉

無point可以諗多陣,唔洗答呢啲鳩野
軒帥嗰陣前場個個都有能力數胡,所以火力夠分散
哥帥將個戰術轉咗,2R影響力降低,確立咗「梅利」嘅主要進攻模式
肥安一嚟打殘咗梅拿,2R回塘,結果得返利雲有數胡能力
宜家高華就係應該要諗辦法去令火力分散返,再只係靠利雲一個,對佢對拜仁都唔係好事
屌,又係講如果無利雲就乜乜柒柒
如果有人同佢爭,我而家唔洗係度屌生晒啦
冇話唔比反 我都有post啲gag圖笑尻佢
但我唔會一日到黑單單打打啲反雲囉
一完場字海又盛迫人by你果套咁 嘔撚心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞