[Welcome Lucas!!] 拜仁球迷討論區 參拾肆

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
其實要承認拜有好多球員既波底都係好粗糙 冇乜創造力
James同thiago已經係最有創造力 好多時面對對手既壓迫都係靠佢兩個帶番生個波
但高華打反擊,個波一比占就慢
雖然佢比d波係唔錯,但真係要加速
其實我覺得係關占狀態事多過佢夾唔夾
明明之前有幾場佢打攻中,梅打翼,一樣打到反擊迫搶

尋日我覺得係佢冇態
同埋占同提幾時用途唔同,占前場停波cool波好過其他人好多,前面個個冇腳法好難控制節奏
最好就係占放直線比前面啲小明哨
佢自己根本本身就唔快
James 同攻中卻差唔多踢法 放返落軒帥果套都ok既
係雞比高文冇2r咁屈姐
Btw占踢得唔好果幾場都係逗太深攞波 啲翼傳中佢又追唔切利雲之後既second ball 你睇佢打十號位其實好屈 對Mainz 上年歐聯打狗 我唔知係中場失勢定高華order要逗咁深啦
至於買唔買 講真佢class 係德甲top果套 我真係諗唔到除左佢有邊個一線攻中肯黎 kai係好 但係太嫩 (可能brandt 但唔覺高層想買) 就算brandt 都dup左上半季啦 何況40m 真係唔啱用咪再放 高層儲左季半洗乜同佢慳
不過買埋brandt thisav rebic呢啲有創造力既翼我又唔mind
不過另一個有視野有腳法有速度有埋門有比波分波都有第個
我杜
如果下年照踢4231既話,一定要留占啦,除非高層比到驚喜我地
我覺得啲買人似想轉打3後衛
諗定下年都岩既
下場都輸比多仔啦
又係玻璃
其實牙杜好似全面過哥利斯卡
牙哥勝在埋門意慾強 靚仔(雖然杜都唔弱) 同少長抖(呢樣最重要)
賽後蘇尼表示:“如果你4-2領先,那麼無論你是7個,8個還是11個人在場上,都沒有關係。你必須要會去保持領先。今天我們在比賽中有些草率,今天的比賽一直都有一些怪怪的。不過我們還是很高興我們能夠晉級下一輪,不過我們對比賽原本有不同的期待。”

關於自己的紅牌:“確實這是一個犯規,不過是否是一個紅牌呢?從在場上的感覺來看,我覺得是的。
坦白
呢下正常係紅啦
要孭飛既都唔係佢
比我都講真話
唔知邊個橫傳助攻對手
迷雲大將軍呼籲全體迷雲手足冷靜d
等反雲繼續燈下
James, Thiago, Lewen都係
打弱隊打到曉飛
但最關鍵關頭揹唔到飛

我唔知點形容, 波底緊係佢三個比其他人好
但呢幾年睇我拜, 一打強強大戰就知唔好旨意佢地........
反而走左既Vidal仲有D血性, 最唔應該走
成隊波冇領袖
紐亞感覺差少少
占上季打蝗都做到野
佢最大問題係慢
打高壓搶迫都弱點出哂黎
拜依加仲有牙朗爭勝心既應該得muller同kimmich 其他都頭dupdup type 都係年輕德國腳通病 淘汰賽落後真係會同你猜到完場 冇話同你背水一戰
法國拜有套花式接龍
有齊10 14世杯神射手 14 18世杯冠軍中堅組合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞