[Welcome Lucas!!] 拜仁球迷討論區 參拾肆

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
我拎肥鳩黎比純粹係因為迷鳩黨成日狙擊利雲
利雲應該係同蘇9、傾、agger路呢d比
屌你老母其實反雲先係最迷雲個班
14/15 miss一個chance記到依家

唉~
攞利雲同文仔比,佢唔配
攞利雲同肥鳩比,佢就肯定好過肥鳩
只不過大家都係對利雲期望愈大,失望愈大啫
況且,買多個有calss嘅前鋒同利雲爭,的確係有需要咁做
利雲個腳下功夫係勁過m子
我相信呢個係高層有m子都堅持買利雲嘅原因啦
但m子真係證明靠努力,仲要係加倍努力係可以搭救返
冇人講過要一人帶入決賽喎
話就話踢得保守,都唔係真係得佢一個係前面架,最簡單睇到既係打利個場人地個馬貼守到佢一楝都冇,而拜仁個場既戰術就係佢停個波做支點俾兩翼

佢踢得落力係真,但佢個日既對抗真係輸哂,連波都停唔到仲點講得過

仲有你地日日笑神鋒中堅腳,但去到呢啲moment仲要拎佢嚟開脫未免顯得利雲表現有幾差
不嬲迷鳩黨既反雲都係得把口,你估我唔想佢大巴大巴打落我塊面到?
我舉個例子,我自己曾經睇過1974年西德對荷蘭全場
梅拿當時上半場起腳好多,但俾佢把握到一個機會,佢就射成2:1
呢d就真係top top class嘅表現

而利雲,就正正係幾全能都好,偏偏做唔到一槌定音個成效出嚟
你估呢到真係有人反雲想佢受傷咩
佢點都係拜仁球員點都會想佢有表現

咁記得佢miss個球唔係因為迷佢定反佢,係因為個球真係好撚關鍵
我舉個例子,我自己曾經睇過1974年西德對荷蘭全場
梅拿當時上半場起腳唔多,但俾佢把握到一個機會,佢就射成2:1
呢d就真係top top class嘅表現

而利雲,就正正係幾全能都好,偏偏做唔到一槌定音個成效出嚟
哥帥清m子我睇完祖赫特之後我都幾肯定佢係覺得m子腳法差先清
仲要個期佢走火入魔
依家嘅哥師或者未必會清嘅不過我諗m子都唔會肯打後備
https://www.youtube.com/watch?v=KBkKha6_VNc
其實係好撚離譜嘅miss嚟,好難怪有人會記到宜家
正如希古恩一樣,佢對德國都只係miss咗一次,但我相信20年後都仲會有人記得呢下miss
一句講哂,今個夏天一撚定要買個有能力爭正選既前鋒,俾啲壓力利雲又好,可以轉陣又好,總之隊波唔可以得一個正前
無論反定唔反雲,佢都3張嘢,下季隨時可能狀態回落
所以今個夏天一定要買個好前鋒

呢球領先咗根本係兩回事
同隊波有幾多傷患冇關,你呢個質素呢種比賽一定要入到
自己開返追故睇下自己近一兩個post啲comment咪知 我唔係清算撚
屌邊個唔係是其是非其非?
我迷保定迷到跟埋入會睇曼城 第一件波衫係梅拿添 依加一樣屌到佢地開花 so what?
係 利雲專匿係國內打史萊姆 大賽冇影
但因為咁比人屌到希古恩盧卡古之流咁
唔係話唔屌得 話佢冇heart carry唔起成隊一直駁唔到架 但屌個仲lead緊神射手既人地底泥咁同啲賤種屌阿朗有咩分別
雲哥無正選肯定日日嗌走,佢先唔會踢好D爭取表現
嘈還嘈,大家千奇唔好傷和氣
我反而覺得希古恩同美斯個d過份少少
理性講呢球利雲係應該要戳入
但我覺得呢球巴禾有足夠反應時間,因為利雲個位空撚曬盲嘅都知你想傳比利雲同埋14秒利雲落個下佢都有落
利雲戳到都未必入
仲有要接班
利雲頂盡踢多兩三季就退居二線
到時真係要睇arp做化但如果入到jovic就會過渡得好d
至少jovic證明左自己
呢個真 正路應該好似曼城咁 阿古路耶穌一老一嫩最fit
利雲個大四喜用曬呢世嘅大賽運
其實我最嬲嘅係m子出到聲話唔怕同利雲爭
但你都要比m子走,無比過機會m子證明自己爭得贏
我改一改口啦,可能利雲有鬥心嘅
但真係比不上m子肥鳩olic當年果種爭正選嘅決心、鬥心
呢樣就真係主觀嘅,你地屌我唔緊要
唔好意思喎
我無諗住幫利雲開脫
如果你要計今場呢啲moment,我會話佢表現可圈可點
入咗球top class既波,同時亦miss咗球唔應該miss
我同意佢重要關頭好多時都係唔符合期望
不過我唔會永遠將所有失利放大哂喺佢身上
只能話我自己係睇成隊
如果真係淨係佢一個累成隊波
ok我一定會屌佢

其實無咩謂坳下去
不過係覺得有啲野你地屌得唔岩point咁解
喂大佬,咁呢期都係佢派緊膠啊嘛
梅拿今場之前都回勇緊架喎
第一,嗰個係達史迪根嚟
第二,唔理個波入唔入,利雲點都要踢中個波,踢中個波而龍門救到,無人怪利雲。但宜家利雲係掂到掂唔到,咁就100%要屌柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞