[Welcome Lucas!!] 拜仁球迷討論區 參拾肆

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
車狗
發生咗咩?
車狗推崇既世一中堅魯迪加幾下都唔洗食紅
然後azp越位追平
游生都出埋聲暗屌班勝利球迷
真心已經不賴
係季初成日唔出占同哥R爆頭 同成日一早收起雞比
但歇冬之後慢慢轉好 啲中游思維開始慢慢滅甩
但呢個世界幾多個施丹呀 一接手就歐冠咩 講真今季預咗磨合冇冠
所以幾欣賞游生
表達意見夠中肯
不過同班勝利球迷實在無乜討論空間

如果邀請到游生嚟呢度吹水你話幾好
但係叫佢嚟迷鳩就不了
一打開個post見到肥鳩洗版已經心諗做乜鳩
官網係咪死左
以佢地邏輯其實我地可以爆閘入去攞彩

不過拜迷子唔似班憨鳩咁撚弱智
替卡迪夫城唔抵 明明踢得幾好

5月29 拜仁對支那国家隊
傷幾件
其實踢得一場我寧願佢唔黎
場波點睇都係商業活動,不過班生番睬你都傻
技不如人就開必殺
安聯盃 無得避

2R應該唔會隨隊
好似話德國足總主席會宣布辭職
接任佢既係短隊
有幾間新聞有報,唔似愚人節整蠱新聞
According to Spox and Goal, Reinhard Grindel will announce this week that he will step down as DFB president with Philipp Lahm favourite to replace him!
我都唔知堅定流
但而家好多新聞有引述
連now都有
據多家德國媒體報道,德國足協主席格林德爾因為最近陷入場外醜聞,他有可能在本週結束德國足協主席的工作。而德國足協新任主席的熱門人選是前德國國家隊隊長拿姆。不過在昨天的採訪中拿姆表示自己無意擔任德國足協主席。

在週一德國足球名人堂的落成儀式中,拿姆接受了採訪,他表示:“根本沒有想法去擔任德國足協主席。”

目前拿姆是德國舉辦2024年歐洲盃的大使。而之前德國媒體《明鏡週刊》報道德國足協主席格林德爾曾經隱瞞過一筆7.8萬歐元的“額外收入”,格林德爾最近面臨很大的壓力。

4月1
又傳摩狗
摩狗話想黎德國教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞