[Welcome Lucas!!] 拜仁球迷討論區 參拾肆

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
傳第幾次
Official: Reinhard Grindel has left his role as DFB president with immediate effect.

宣佈咗辭職
終於都躝
今晚德盃係咪冇台播
今年德國盃 Youtube 有直播

精華 / 全場重溫都係免費睇.
Niko Kovač: "Bayern are just at the beginning of the rebuild. We spent just €10m for Alphonso Davies since I took over, while Jürgen Klopp got to spent €440m in four years. You have to be fair and remain analytical. We haven't had a rebuild with big investments yet, or rather will start this summer."

In高華we trust
點解我一路都唔知
我都唔知次次上網搵stream
曲線抽擊
句句有骨
屌晒兩邊 下面啲反高同上面班多咀廢老
買定薯片睇拜狗又出醜
叫哥頓教頭情哥以愖
班假拜輸波會開心,咁我地高華下年係咁贏波係咪會激撚死佢地
高華做好啲換人調動 我先撐番
呢d 真係要累積經驗
哥迪奧拿係巴塞果陣d換人都係為換而換
黎到拜之後先開始有d 關鍵調動
Gotze係比個肥仔病毀了
哥帥如果有80m
攞埋歐聯啦
完全唔明公海點解成日都可以話係拜雪佢
明明佢冇傷嘅時候長期正選
因為對佢地黎講拜就係原罪
呢堆撚人不嬲都唔使諗即刻答
諗起之前有條友走入黎話拜撐50+1拖累德甲
仲要其實頭一季踢得幾好
50+1個個真係衝出來柒
真係慘 買左多仔幾個人就變左足球界邪惡軸心
已經洗唔到底
佢個陣正選仲要贏thiago

真係好鍾意以前嘅佢,最衰真係個病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞