[Welcome Lucas!!] 拜仁球迷討論區 參拾肆

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
鬥心呢d作為職業球員就一定有嘅
你可以話佢自私、鍾意個人榮譽
但佢想爭小鋼炮呢點已經show到佢鬥心

不過有點我同意係冇競爭下令佢太過安逸
呢點唔單止係隊內
更加係成個德甲
上年奧巴走左之後小鋼炮競爭條撚彼德臣完全唔撚係佢個皮

今年先叫做有paco爭下但如果唔係今年成隊都柒,我諗應該都冇咩懸念
15年原來已經換左做達仔我記得15年巴禾好似未膠化比疤迷吹奏
我記得有年佢地一個聯賽一個歐聯係咪就呢年
其實一路覺得利雲係僱傭兵feel 所以冇文仔種鬥心
入波從來唔會掂會徽都係做自家動作 ig bio 都冇拜既字句
但我見佢wc都係咁就開始覺得佢係純入球機器 純粹對入球有興趣 冇話想挺身而出
至於大賽冇影 細心睇下近幾屆決賽隊伍都有幾個入球點 巴 msn 祖 大巴拿文仔 利 埃及文明 皇bbc 89”既拉莫斯 馬體 哥斯達基沙文
係拜咁多年打一個利雲 對面盲既都知點守你 當然佢鬥心唔夠都係問題
所以都係買前鋒架啦 利雲某程度都比高層拎黎做擋箭牌
可圈可點唔係咁用
輪換
達子打盃
巴禾打聯賽

個陣其實巴禾穩定,但之後
我中文差
我意思即係有讚有彈
當然球員都係打份工,無話一定要對球會有歸屬感
但連賓爺都慢慢識得拍手鼓勵隊友...
利雲呢方面真係差D喇
利雲技術無需否認一定係頂級
不過去到重要時刻/球賽就硬係爭咁d

我都講咗好兩三年
拜仁得一個正前鋒
之前華拿買返嚟得個擺字
高層又唔肯買

我之所以咁欣賞m子
其一佢真係大賽球員
其二佢可以好肯就隊波
雖然當年好想佢留低
但係睇返轉頭佢走嘅決定係啱嘅

依家最擔心反而係唔上唔落嘅梅拿
唔係話一文不值
就係上唔到神臺level咁囉
利雲去左拜之後有咩印象深刻既moment我真係唔係好講得出
洛賓mr wembley,對獌狗九樓窩利
m子13決賽入波,對蝗狗倒掛
講阿古路對qpr個場已經夠講一世
賤朗美斯更加費事講
講利雲講對狼堡9分鐘5球?

得罪講句利雲只不過係harry kane之流
屌你講9分鐘5球講到咁易咁
qpr 都講一世點解9分鐘5球唔得都叫破撚曬紀錄
老老實實qpr個球個重要性不過係絕殺捧英超
同古沙個球一樣
大家記得係因為佢嘅影響力多於球波幾靚囉
利雲係真係用佢嘅實力去令人記住

再講kane 好差咩kane 依家世界前3中鋒唔過份啦
咁利雲都係世界前3中鋒姐
唔係話易,講緊係含金量根本唔高
要講埋利雲為拜既付出係要肯定
但要迷我自己就稱唔上住
9分鐘5球一句含金量唔高就當冇到
怪唔知得利雲入波都比人屌
含金量含金量
拜迷手足真係睇捧德甲捧得多唔撚當聯賽係一回事
你街場9分鐘都入唔撚到5球啦
更何況咁高水平嘅聯賽
咁撚樣都冇含金量
依家講緊9分鐘、5球呀
高美斯今季到依家都係6球渣仆街
屌你老母一句含金量唔高就抹撚殺曬所有功勞
唔撚好唔記得個場都係後備入黎反cup5球呀

得啦以後唔撚駛嘈
總之原來利雲德甲入幾多球效率幾高歐聯分組賽刷左幾多球都好
比你1分鐘60球都係含金量唔高wfc架啦

總之你打皇疤利鏝蛆呢d世界級強隊冇表現就係垃圾啦
法國你班友反雲同反哥一鳩樣
大家睇黎真係唔撚當聯賽冠軍係冠軍歐聯冠軍先當係冠軍
咁無可否認德甲過去幾年競爭性低係令利雲d入波顯得無咁重要,呢個係事實。OK歐聯難度太高你證明唔到自己無問題。今年唔同啦德甲咬得咁緊,下星期對多蒙特生死大戰雲哥做到野最後攞埋德甲我以後唔反又點話但到呢刻為止利雲就算1分鐘入60球都係無用
唔使你咩戴帽咩9分鐘5球呢d花巧野
個入波夠贏到多1粒拎到3分已經夠做
下場入波但最後輸波你地都照反架啦
利雲首循環梅開二度都輸鳩左啦
咁都要後面生性架
巴打你冷靜D先

無人話過利雲係垃圾,我地都係想講佢大賽隱形,需要佢表現嘅時候情況又真係好難說服大家姐。

你話佢做得返多個陣入皇4球就話姐
係佢黎到拜之後睇親大賽,需要佢發揮嘅時候真係做唔到野

佢嘅實力真係無容置疑,但真係成日令人好失望咁解
我只係覺得反雲唔緊要
唔該理性少少
入波又話入得少
入得多又話含金量低
大佬踢波11個人踢架
利雲中鋒但佢唔係淨係要入波架高文雞比唔撚駛做咩
絕殺咁易就唔會有打和啦,人地死守上曬身都冇咩辦法

利雲入到波但最後贏唔到
點解又要怪佢
後防反而冇人提
最後中柱唔通又要罵埋哥利斯卡咩

強如牙朗都有0:2馬體嘅時候啦
利雲大賽唔得係一回事
但因為咁而將佢係聯賽嘅功勞當冇發生我就不能理解
其實你講得一d都無錯
我地意見唔同我覺得係因為我地對”迷”既定義唔同
我自己迷一個球員係希望見到佢有決定性既野做到出黎,要求係高但要我迷一個球員佢就要做到呢樣野。所以我明白你迷雲既出發點,而迷雲其實完全無問題,只不過係大家定義唔同。。。
舉腳贊成
上個post話買jovic比人屌到hi hi
我語氣可能重左少常,希望大家罵還罵繼續支持拜狗每個球員
me迷雲但其實係迷每個拜狗球員聖拉me都好少反
今季依家冇咩心機睇,我想快d夏窗
me 呢
因為你班迷鳩黨先反鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞