Dell laptop Area 51m (9700k 2080)開箱

594 回覆
49 Like 11 Dislike
先唔講4k mon area 51m 未出

香港無得customise 51m 真係好on9
我想要i9但逼住食佢ram已經好貴,on9 香港dell點解唔比人揀
食32gb ram 唔係問題,2400mhz 先係

同埋9700k 無得官方加hdd 又係on99

上面講過9700k >9900k, 16gb>32gb, 多隻 1tb sshd 賣貴一大截直頭離譜
香港Dell全部機都無得自訂規格
最戇鳩係打到上去cs hotline

又無折,又要等七至十個工作天先有貨

我去舖頭就現金九折,現貨,仲要幫我裝埋extra ssd
即係自己帶SSD/Ram可以叫舖頭裝埋?免安裝費?
2400好似係bios限死左,遲d alienware會update
講笑不過DELL啲外星人以前又大部散熱好似反而唔太好(聽個做DELL維修嘅人講)
https://t.me/Justforfunabc
可以問下價對比下,我PT賣呢啲
不過我雖然DELL打手,如果GAMING,我反而幾建議MSI
呢部散熱做得好

MSI 我剛用完GE75都唔錯

但如果comparable 51m 要買GT75

GT75 效能不及呢部

https://www.laptopmag.com/articles/alienware-area-51-vs-msi-gt75-titan
多謝你送我一程幫我搵
客咩氣
Msi 最近個部黑金色散熱好廢下wo,係價錢平d咁解。build quality都唔掂
黑金色個部唔係GS75咩?
GS 系列不嬲出名係伏伏地 係樣靚但效能完全唔到位
應該係,我上網睇評價見佢一般般. 有部legion就反而好少少
我都賣左Asus GL704GV,入左依部
請問在哪裡買的? amazon or Newegg唔見呢個價....
B&H

已賣光
GL704GV 睇spec 唔錯架喎

咩事要放?
我賣到14600😂😂😂

加多16gb ram 加多隻mx500 500gb SSD

扣完信用卡回贈同隻game,蝕左幾百咋
睇Amazon review 好似好BSOD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞