Dell laptop Area 51m (9700k 2080)開箱

594 回覆
49 Like 11 Dislike
如果我Amazon買咗可唔可攞上Asus維修部加Ram同換大啲容量SSD 我唔打算自己換依啲野因為我根本就唔識換
定係直接買另外一個spec算
https://www.amazon.com/Zephyrus-i7-8750H-GeForce-Military-Grade-Chassis/dp/B07KZC12HH?th=1&psc=1
膠爸newegg係咪一定要港幣結算
你去問吓華碩皇家會先作準
未試過唔係

頭先唔覺有currency option 喎
唔理住
而家諗緊gx502定新版aero15
好難簡
The founder was able to rise to the challenge of improving the quality of the camera 📷 and made Dell a success
gx502 2019好似暫時得2070板本出?呢兩部都係薄機中既好野,睇係玩唔玩4k oled 同要大電做文書,如果要返1080p 就一定係gx502 2019 滿血板2070,新aero 15 1080p得1660ti 同2070maxq兩個verison
新aero 15一樣行到gpu 1540mhz

新玩具
Area 51m 2080:

GT75 2080:

Area 51m 2080:

GT75 2080:

呢部係邊度買呀 膠巴
另外如果買2060版
改16gb ram+1tb ssd
又好唔好?
同埋最後想問問 如果我
跟返上述個規格 要2060
16gb ram+1tb 的西風s
Gx701 又唔知邊部好啲?
你問緊邊部? GT75定Area 51m?

Area 51m 出2060 大材小用

Zephyrus s 16gb 你檢查佢係8gb x2 定單條16gb
賣咗好耐喇

用緊GT75 都大半年了
我比較喜歡51m
可惜佢無4K mon

Notebook 用兩年唔壞都偷笑

Gaming notebook 兩年唔壞個spec都舊啦

建議疫情無咁嚴重時去摸下現貨再決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞