Dell laptop Area 51m (9700k 2080)開箱

594 回覆
49 Like 11 Dislike
9700打機好過9900
9900又咁熱,比我不了
買買買
Portable 4k gaming 真係work!

唯一投訴係真係重,十幾磅唔係講笑

放背囊都揹到背痛

希望盡快買多spare 火牛減返三磅
係呀

明知laptop 散熱唔好

又明知自己係為打機

9700k best option

聽聞自己換9900k 會超唔到,但我無細心求證真偽
呀女bb果時出街推車定咩上身
唔該所羅門巴打幫我吐返15600cash

再見喇GE75

希望巴打䐼但開心啦

好清呀

部機又唔熱
Not so 4K

Gears of war 4

但都Ultra 60fps 唔到

仆街anthem 喺menu 定loading 俾我捉到full load 我粒9700k

我屌你老母
高效4k portable gaming 的配備

出親街都覺得自己似聖鬥士

轉過頭就走去買EGPU BOX RTX TITAN!
一D都唔出奇
Gears of war 4都只能4k high?
搵我買好過可以幫你問埋有無外星人個背囊
利申:DELL PT打手
其實點解laptop 用2-3 年到,部機就好慢
加多2年保費,有小小晒氣
我13 年買部Lenovo Y510p,一開頭咩game 都玩到,仲run到雙display card
用到15-6 年,部機打lol都有時lag,嵌入式個樣display card 直頭run 唔到
補充番,個時我都有加保養,拎上lenovo 到,佢話check 到部機冇問題。
但真係lag左好多 ,基本上物game都玩唔到
Partial ultra partial high
電腦嘢2-3年都要換

我加純係因為三皮幾嘢得一年保養唔抵玩

呢個spec 兩年點都玩到,何況佢可以升cpu/gpu

你個case 就算啦,都隔咗咁多年

你pinpoint 唔到有咩壞就好難搞
再加兩皮幾,癲咗咩

唔通再抬埋隻egpu box 連火牛?我個背頂唔順喇
我唔買咗又點會開post

唔開post你又點會講搵你買好過

我有預知能力咩
特別鳴謝一眾陪我諗換邊部laptop 的巴打們

之前早幾日掙扎買Aero 15x 4k mon 8950hk 2080 max q
定買GT75 4k mon 8950HK 2080
定係Area 51m
精神分裂咁講來講去

仲有有巴打專登幫我搵現貨
https://youtu.be/b199uO8hBaM

有部咁樣portable console 都算係兒時夢想

所以51m+4k mon真係 dream come true

周圍玩4k 60fps
外置mon?
有無model名 我都有興趣
4k 120hz唔係外置, 遲d部laptop會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞