20歲幫人執緊屎執緊尿

431 回覆
731 Like 47 Dislike
加油呀,總會搵到一間適合你既院舍做
過嚟幫我執
收你半價
都係呢句 我係睇唔起自己 如果我睇唔起呢行當初唔會入行,仲做咁耐
其實你先廿歲人,對工作前景有迷網好撚正常
我做過幾多唔同類型既工,其實有無得著係睇你個人從中睇唔睇到一D野出黎,呢D野未必直接幫你搵到錢,但可能從中啓發到你,亦都唔知乜機緣巧合,你呢份工見到學到既野,對你將來既工作/生活上有用

自己頂得順呢個行業,咪讀上去囉
頂唔順咪轉行囉,轉到自己岩為止
任何決定都有代價,不過揀左就一定只可以向前衝,千祈唔好後悔,因為後悔係無鳩用之餘仲令自己辛苦
老實講 唔通想成世做pca 咩? en係都要執屎 但佢地份工唔係淨係執屎 同埋我無話pca低賤 低賤我就唔會入行啦
屎美麗好多 我笑到gapgap聲

Send晒啦 真係咁扺死無一間覆
其實樓主就可以試報今年嘅EN
一係HA EN一係就私院
唔會話報唔切 全部都DSE放榜個幾日前後招生
你上佢地校網留意下
你搵左啲咩機構啊
真係咁虛偽? 當你20歲個身體搞到40 50歲咁,你真係唔方唔虛偽
fd唔係入硬 就算我要報10年先到我,咁都叫可以讀,而你入院就比個虛偽撚照顧
有咩所謂 最緊要唔好睇唔起自己 #
加油
你好孝順 你父母有福啦
我係講緊 睇自己唔起 20歲做3年pca
問心個句 你會唔會揀個20歲嘅pca做女朋友?

^^^上面個題我係真心想知
同埋我都話我係醫院做
如果下年唔收我咪繼續報 報到收我為止
但自知咩成績 最大機會收我嘅係社處
但今年錯過咗個報名期 所以點都等下年
我表達真係咁差咩
好運就唔洗睇成績既

咁你點知自己好唔好運呢

只有成績自己先可以控制到
執屎執尿有乜問題唔明樓主點解要特別mention
我都試過執屎執到成身都係
但從來無因為呢樣野厭惡過呢行

利申 讀緊rn就grad
讀個fd 再讀個hd啦 跟住先報啦 如果你仲後生

我有個同學 dse 4科拎 1 都入到
呢行都有好多範疇 做智障人士我覺得好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞