[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(30)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
群姐個心係波比架
群姐對波比絕對係真愛連總監大人呢啲絕世荀盤都被佢無視🉐️夠慘了
接龍班人喜好好難捉摸
當年阿水話阿龔係三尖八角嘅賤精時,個個就幫佢講好說話
到依家阿水真心覺阿龔好時,個個就相反
仲要一個二個咁蠢
唱反調到我都O曬嘴
昨晚總監大人完全係被打敗的感覺你班友仔玩嘢啊
其實每當接龍班友因應劇情而突然變盲同智商急降我就會有啲忟明白睇故唔好駁故,但變得快過女人真係好難捉摸

唔知之後係咩原因公開呢,覺得好大機會係曹總BB。但如果係阿水呷醋忍唔住自己公開都好正
有啲忟+1 所以都係鐘意534多啲
轉變得太快啦,連熊家都咁

我覺曹總同大家姐都有可能,但曹總有可能都唔信,上次有埋床照相都係假喎
忟+2
講嚟講去都唔講人哋拍緊拖
呢刻我明之前上門提親嘅意義啦
要拎全羊上熊家再公佈天下先會明
又或者直接捉住龔生去family day飲茶,咁應該唔會又認為係總監大人又激親阿水,星期日都唔放過佢
不過我都幾鍾意佢哋地下情嘅原因嘅,唔係因為啲咩好沉重嘅原因,本身連大小姐都唔怕,最後只係因為廿蚊好配合佢哋白癡小學雞情侶風格 偶像劇外表但小學雞劇情真係好正
要全世界知水水係佢嘅第一先得 當面示愛
呀叔:水呀 你唔好咁玩呀龔啦 佢得罪你啲咩姐?
廢老偏心阿龔偏到自己個女都唔幫
食緊痛心酸辣粉啊
Tree Gun: 二妹你再係咁會無男人要架

等睇佢哋班人激到龔水自爆
第一日都開始忍唔到咁
咁快又爆post 嘅
留個名先追返
廢青:係囉二姨,正所謂人不話我我不話人,佢做咁啲咩呢
水:犯呀,金城安大學咁教你㗎(忟樣)
好想睇阿龔幫阿水反擊
又或者直接捉住龔生去family day飲茶,咁應該唔會又認為係總監大人又激親阿水,星期日都唔放過佢
呀叔:水呀 你唔好咁玩呀龔啦 佢得罪你啲咩姐?
廢老:阿龔 你唔駛怕佢架
廢青:係囉二姨,正所謂人不話我我不話人,佢做啲咩呢
水:犯呀,金城安大學咁教你㗎(忟樣)
已經比想像中忍得
我以為今集已經忍唔到
我地拭目以待一係佢自己忍唔住爆,一係就大家姐返黎篤爆
Max又冇咗曹總又冇咗
依家有 捉到實一實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞