[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(30)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
至從534之後 就不停同fd講 龔水終於一齊好開心
之後先發現 身邊原來好多龔水黨 同嘛有好多cd room

留個名先,留完訓教
呢個post真係好多cd room
lm
下次佢地主線係幾時??
總結一下拍咗拖幾日嘅龔水拍拖扮工routine

前一晚
沖完涼嘅水水主動打俾阿龔傾電話(話時話唔係send msg好啲咩 )嗰時熊家人應該瞓哂
而龔生就喺佢間有品味嘅劏房一枝公飲噹又唔開電視唔知做乜
後來同女朋友傾傾下電話索性捐埋入被竇

第二朝返工
阿水照樣阿爸車返工,而阿龔因為去咗買早餐俾女朋友食所以遲咗返工

Lunch break
一齊喺初戀cafe背對背食20蚊頹飯,都係sweet嘅

收工時間
總監大人沉浸新婚新戀情喜悅,搞到做唔完啲嘢又要OT 阿水唯有自己返屋企食飯先

夜晚
為咗補償收工見唔到女朋友,買咗糖水順便去熊家奠定二女婿身份,點知熊家成班腦回路太短

又第二朝
一定係前一晚夾好提早返office,咁就可以早啲一齊食早餐

又第二日lunch break
一定係send msg約好前後腳去初戀cafe食lunch,分開坐但仍然可以食同款頹飯,繼續sweet

以上一至五每日無限loop,未計龔生失驚無神飄過尋寶圖
希望遲啲可以睇埋龔水day off拍拖routine
留個名先 呢幾日推post速度真係快到就追唔切
我記得有人同我講過大約十集一次
冇數過
留明
咁535同普通同事喺房密密斟究竟係幾時
星期日晚?
又爆留名

534 536連住睇,別有一番風味
留個名先
頭先返到屋企已經即刻睇咗兩次
再追埋上一個po
真係好sweet好似睇緊韓劇咁
嚟緊呢個星期可以不停loop 534同536喇
就算返工個腦都可以loop劇情
感覺啲時間會過得快啲
個集數list以後應該會全粉紅色
我啱啱開post都有諗過呢件事
今集好撚sweet呀屌
甜到糖尿 全程微笑住咁睇
啱啱先發覺阿工好少著黑色咁基本既西裝
今集黑白兩套型到
我想繼續睇地下情可唔可以玩多排先
收收埋埋酸酸甜甜咁先夠刺激
咁先可以睇到我地全程起曬雞皮手腳捲曲骨都痺埋
Btw個攬攬同餵食 水水再嗲啲我就會睇到當場身亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞