[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(30)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
感覺會係好長遠既事
龔生一定話:乜你諗得咁長遠啦
其實我有種感覺龔水最後會係奉子成婚
可能編劇諗唔到啲咩令到佢哋想結婚所以。。

但應該都係水水可以上啊龔apartment之後既事
好想睇依家嘅龔水探龔友會點?
真係拖住手出場
經過534後,大家對龔水純情度大大調查
至少要澄清翻Mary唔係阿may
仲有尋晚龔生張大床出現之後
龔友:阿仔,你終於氹返阿May啦

覺得龔友會係第一個知佢哋關係嘅人,好想睇
諗起篇同人
姓龔要改名真係有好多可能性 仲可以好cls
經過534後,大家對龔水純情度大大調
通常感情穩定之後 情侶都有可能進入舒適期
好多都諗住就咁唔結婚過一世
但tbb一向係追求大團圓結局
如果要穩啲位等兩個小學雞長大就唯有要佢哋準備照顧另一個將來出現既小學雞
簡單啲來講小學雞龔水會因為要湊仔所以長大?
所以奉子成婚可能係迫情侶結婚既萬能key
其實潮善都可以諗諗
龔友肯定勁開心,衰仔係多得自己助攻先追到未來新抱架!
睇你哋啲ff都treegun笑 係咪冇得救
一個kiss+一張雙人床就令龔水黨ff方向轉咗咁多
想睇多次幫bb做手術
但佢老婆都係咁長大喎
因為發現低估咗好多嘢
諗起嗰日池富話啲孫叫池到 池鈍同池到早退
好想見多次,「BB,點解有個BB係度既」嗰cute 樣
我依家真係懷疑間房部電視有特別用途
龔友可能對於改名方面有好提議
好想看下總監大人的潔癖🆚 Treegun岳父會有點樣的火花
仲有岳父的人肉攪拌機,龔生應該會直接暈低
阿龔對住阿水就話咩潔癖豆擺埋一邊,唔知對住Treegun仲有無咁包容度高啊
佢慢慢行上床訓入張被個一下,我⋯⋯
水水去到盡都係多頭皮 同唔執屋搞到曱甴爬上床啫但tree gun係去到根深蒂固既思想層面仲要唔覺有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞