[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(30)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
因為尋寶圖唔知阿龔最後有送到千古花籃,所以心目中阿龔係連一支social花都無去補買嘅賤精先生
之前要吸引阿水注意先要自殺吓
以前佢都會默默為阿水做好多嘢只不過以前唔出聲覺得冇必要俾阿水知
而加其實佢都係咁諗但因為身份唔同咗所以阿水會知道佢做嘅嘢係為邊個,但個效果睇上嚟就好甜
佢去收Anita紮花嗰陣有冇話係送俾邊個
social花班友邊會記得
咁爆po法真心追唔切 -- 好正

呢集太甜了我個腦宜家仲冇法子正常運作,咩bug啊隱憂啊嗰啲我完全唔想知,凈係想無限loop享受下龔水啱啱開始嘅忘我甜蜜,追CP就係要有呢種感同身受先至過癮㗎嘛

有時暖暖昧昧想講又唔好意思講嗰個位先係一段關係最囉囉攣夭心夭肺嘅狀態,所以我完全support唔拆呢個位住嘅編排。咁當然話係為咗Kai叔嘅特價飯就真係搞下笑啫,我反而覺得係想突出龔水之間嘅信任同心照不宣。究竟要有幾了解嗰個人先會咁肆無忌憚喺對方面前做番自己呢,睇下龔水就會知道。所以佢哋先會秒拆一流(一)大廈個誤會;又所以,你就算唔認都好,你都一定係我嘅人

btw今晚阿龔真係實力演繹咩叫做講得出做得到~~~

明明上一秒仲係

下一秒已經白馬王子look出現

呢下我真係溶鬼咗
今日嗰集見到佢哋嘅相處終於係男女朋友
仲覺得好似發緊夢咁
cls又有聲
死死bb 你可以折受我嗎?
曹總:死死呀 龔夜真的是你男盆友嗎?
我依定會等你的死死bb
水水:曹總呀!我已經有男朋友㗎啦 無錯啦就龔燁呀 我地好恩愛㗎 你唔好再搵我啦 都叫你去mytv super度loop翻534集㗎啦
(絕望的眼神)
今日睇唔到live啱啱先睇返
攬嗰度啊龔個樣甜到loop左幾十次
諗起曹總個絕望眼神就覺得佢好慘
但係我又覺得好好笑
佢一出場就好好笑祝佢搵到下一個bb
叫Isabella介紹啲姊妹俾佢識
佢問呀水係咪唔開心時大男人到
點解咁快做完一集架,好想睇
起身又一個po
龔水黨好強大
lm
一氣呵成睇左534 536 兩次

定情個集真係會變成經典

再睇堆今集真係甜住咁去訓

我諗訓醒又有排追po
一覺訓醒又推左咁多板,大家最近都好似唔駛訓咁
群姐自己嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞