[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(30)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
唔記得集數,講大家姐知到Max同水無結婚之後,幫阿水報仇,安仔偷入Max酒店房,搞到Jenny婚禮直播踢垃圾桶
係咪177 善復仇記?
我係好專心扮工
對對,依家睇返唔知點解覺嗰次安仔無搞亂檔算好好
定其實佢有正常唔出事過我miss咗
大家都搵左好耐都唔知係邊首歌
哩份史前遺物係唔係喺某張枱隻枱腳度搵到咖?
無save??? 點算呀,無睇到呀!!!!!!
我偷偷地好專心咁扮工
用app同歌詞search都搵唔到
終於追哂啲post啦!!! 我想講返尋日(536)嗰集
我好鍾意阿水突然攬住阿龔嗰一幕,阿水見到阿龔不停為佢改變而感動,我都跟住佢一齊感動呀
嗰一刻感覺到佢哋真係喺埋一齊啦,需然阿龔嘴咗阿水,但都係好似發夢咁,但尋日真係好真實..... 哩下真係真真正正老懷安慰啦
同埋原來地下情有著數係著數嗰廿蚊咁大把.... 我諗係哩班開心速遞既痴線編劇先諗到咋
尋日佢哋好sweet sweet呀,其實我想問呢當時阿水同綠帽拍拖時有無咁sweet咖??
綠水拍拖時期,佢地係個種腳唔踏地唔實嘅感覺,唔似而家龔水咁,經歷左好多野,兩個人背景相近,大家都好有心去維繫嘅感覺。
岩岩見到呢個post
好有龔水影子

阿水當初因爲他人對阿龔既不順眼 要阿龔改好多野
但佢發覺 阿龔知道其他人話自己既時候 阿龔冇要佢改 仲話番人轉頭
阿水問我今日個look點呀 既時候 阿水只係普通咁一身返工服 阿龔已經讚到上天
係呢個時候 阿水醒覺自己唔應該因爲d閒人要自己男朋友改變 好sweet 好有意思既一集
想問有冇透露過下集主線幾時
不過嗰時明在綠水,暗在博水嘅。個人覺得博水刻意寫得太暖,暖到膠。而我自己又視覺系嘅,所以實在係又膠又悶(個人意見咋)
過左試用期的總監大人,估計就會好似咁不斷挑戰阿水的神經,好期待食蕉連皮再次出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞