[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(30)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
好開心 好甜
留名然後出去mytv loop
甜到供水黨確診糖尿
留名
仲未追晒po又爆 其實因為掛住loop追得慢 今集真係甜到核爆 甜位都俾大家講到七七八八 講下唔夠甜嘅位 我以為天台嗰度阿龔餵完一啖糖水轉阿水拎匙羹佢會餵返阿龔不過成集到甜到咁已經收貨有突

我睇完嘅感受除咗甜其實都好感動,阿水終於可以知道阿龔對佢好 由以前十九架車開始阿龔就一路幫阿水,好多時候都係不計回報默默守護雙下巴天使 到而家做咗未過試用期男朋友就更加做足二百分凡事諗咗對方先,阿水話唔刻意公開就唔公開,轉look就轉look,雖然都有少少呻下但最後都係聽晒阿水話 所以阿水攬落去個下先會寧舍覺得感動甜 阿水為咗慳廿蚊唔認男友,但其實我相信阿龔係好樂意幫阿水俾埋嗰正價四十,阿龔只係見到阿水因為慳咗廿蚊嘅喜悅唔想去破壞佢由得自己委屈 不過我相信應該唔會地下情好多集,到時公開咗龔水互鬥mode又會再次啟動 我地龔水黨同龔水都好好享受吓呢段甜到惹蟻嘅時期啦
阿龔都係隨口呻兩句,佢應該覺得自己女朋友連20蚊都要貪小便宜,呢個行為好可愛
+1
+2
lm
鏡頭係影阿龔最後係奸笑咁望住阿水
先到模糊阿佢pan個鏡頭去阿水到
明顯係無奈自己個女朋友為20蚊鮑片唔認自己
咁快又爆左個POST啦
留返個靚名先
曹總:好美麗的姑娘
上次狗龔嗰集佢地講吓話如果英進係嗰隻狗公去溝阿水,阿叔好似又話佢taste差?
仲有啲男同事好似都成日笑阿水係中女同淨係讚過佢條腿
不過阿水好似成日俾人當係賣淨蔗咁批評
睇返以前集數,阿水唔只一次被話似男人
留名
仲未追晒po又爆其實因為掛住loop追得慢 今集真係甜到核爆 甜位都俾大家講到七七八八 講下唔夠甜嘅位 我以為天台嗰度阿龔餵完一啖糖水轉阿水拎匙羹佢會餵返阿龔不過成集到甜到咁已經收貨有突

我睇完嘅感受除咗甜其實都好感動,阿水終於可以知道阿龔對佢好 由以前十九架車開始阿龔就一路幫阿水,好多時候都係不計回報默默守護雙下巴天使 到而家做咗未過試用期男朋友就更加做足二百分凡事諗咗對方先,阿水話唔刻意公開就唔公開,轉look就轉look,雖然都有少少呻下但最後都係聽晒阿水話 所以阿水攬落去個下先會寧舍覺得感動甜 阿水為咗慳廿蚊唔認男友,但其實我相信阿龔係好樂意幫阿水俾埋嗰正價四十,阿龔只係見到阿水因為慳咗廿蚊嘅喜悅唔想去破壞佢由得自己委屈 不過我相信應該唔會地下情好多集,到時公開咗龔水互鬥mode又會再次啟動 我地龔水黨同龔水都好好享受吓呢段甜到惹蟻嘅時期啦
阿龔都係隨口呻兩句,佢應該覺得自己女朋友連20蚊都要貪小便宜,呢個行為好可愛
鏡頭係影阿龔最後係奸笑咁望住阿水
模糊佢pan個鏡頭去阿水到
明顯係無奈自己個女朋友為20蚊鮑片唔認自己
今日睇唔到直播,喺街嗰陣個心已經好想飛番屋企睇
未追晒啲po都要留咗言先,今集一開始的recap就算loop咗好多次都仲好激動。之後sweet到爆嘅龔水拍拖日常我一邊睇一邊笑岀聲 又係要無限loop的一集
不過白色情人節嗰集明明david同阿叔先話阿龔想追水水,今集因劇情需要又失憶。藍調嗰集阿龔喺cafe讚isabella,群姐都好受落,今集又性情大變 可能因為狗公嗰集蝕底咗畀阿龔?
我覺得劇情特突講到阿水咁
阿水都唔掂
咁地球好多女人都要返鄉下
Jenny
其實Jenny同阿水本人都好正
但戲入面就猛話阿水中女 Jenny肥婆
係咪諷刺緊呢個社會對靚女嘅標準
我都有follow jenny ig
佢做「死肥婆」太傳神啦喺劇到
其實水水都唔正成套劇咪冇靚女
威龍潘金蓮
啱啱先追完大廳,點知島仔又爆post
留名先
追完post再上來
佢哋個標準係咪要Anita嗰種先叫靚女?
潘金蓮
美麗
Yes,真係乜都就晒阿水
同埋阿龔而家係覺得阿水做乜都好cute(唔止嬲樣)可能真係抑壓咗成年而家終於得到手真係要好好寵愛一番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞