[問大cup絲打]今日我入左維記秘密試bra

228 回覆
47 Like 325 Dislike
執左??????????
我以為佢係裝修咋
咁以後只能上淘寶
或者去日本買,好多牌子,款同size都多過香港好多,仲要平啲

68都唔平,百幾蚊個,咁我寧願買peach john, 而家香港peachjohn都多左啲F cup款

我都試過
試左差唔多成個鐘
終於搵到岩size
點知出到去櫃搵 係無款既

唔好以為95items就叫多
你大胸去VS揀真係好易冇size同冇靚嘅顏色
on99

同埋有啲太性感 真心又lace又帶咁
平時點著呀

之前著過W 同T字頭嘅bra
基本上買32D-34D都係唔太岩size
日本bra又太細下下有個pad係到
同埋都有著過矯形bra...
但sor far最舒服都係VS

唔好以為95items就叫多
你大胸去VS揀真係好易冇size同冇靚嘅顏色
on99

同埋有啲太性感 真心又lace又帶咁
平時點著呀

我平時戴開呢種...😳

more

有時候隔件衫睇 B C D真係未必分得到
你除左件衫比佢揸佢就分到啦

買過覺得麻麻
著出黎個胸型唔靚
H杯但著到好平咁
不過我本身胸型都唔靚可能關事

日本size就唔好拎出嚟講啦

個d成日話日本size偏細既人,唔該買隻salute/ narue 70I笠下,睇下偏唔偏細,睇下係咪真係A=G
著又著唔起,又要嫌人厚墊(明明可以拆,就是不喜歡拆,係要對人地個墊指指點點,仲有d bra係薄墊添),又話人地咩偏細(笠住你個頭都得)
日本bra咪又係2.5cm就加一個cup,同其他亞洲牌子既bra有咩分別?

個d成日話日本size偏細既人,唔該買隻salute/ narue 70I笠下,睇下偏唔偏細,睇下係咪真係A=G
著又著唔起,又要嫌人厚墊(明明可以拆,就是不喜歡拆,係要對人地個墊指指點點,仲有d bra係薄墊添),又話人地咩偏細(笠住你個頭都得)
日本bra咪又係2.5cm就加一個cup,同其他亞洲牌子既bra有咩分別?

Narue 70E有無偏細?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞