[問大cup絲打]今日我入左維記秘密試bra

228 回覆
47 Like 327 Dislike
睇完今天我唱咗出嚟
著錯size就著咩都冇用
唔同胸型要揀唔同款,最基本都要有數據先推薦到畀你。除非你淨係追求個款同質地靚,個胸著成點都唔理

mm係香港有五間專門店,去到維記點樣去唔到mm? 銅鑼灣去灣仔都係搭一個站

度數據&分辨胸型傳送門
[先睇第一頁懶人包]絲打係邊到買Bra? (10)
https://lih.kg/1024417
我都係啲著到個SIZE 但睇落完全唔係嗰回事嘅人
之前都覺sleeping bra無用又貴
都係著啲街邊幾十蚊一件訓教 訓嗰時完全離開曬無用 愈著愈外擴
但我個人覺得Sleeping bra有小小用 著完自己睇係無分得咁開
Bra 我係著開Wacoal個 Magic X有其他更好都會想轉 想買啲靚啲嘅款
本地牌子係邊間?
無用既,呢個世界所有BRA著同唔著都改變唔到你個胸既外型,或者著既時候好睇就得,除左之後都係無分別。
D牌子咩CUP都有,你去M&S或者TRIUMPH都係著D先叫大

PS其實C都已經好夠大,講講下就好想揸波
明係用黎D水你既,我老婆以前都有買,個D錢當學野點揀岩SIZE BRA就算,幾千蚊都係得半年個BRA就變型。

D BRA個CUP數又玩到去G CUP痴撚線。
WACOAL你問佢邊間分店有大CUP貨啦,D BRA公司明明係有造到去E既當你去D香港分店就乜春都無。
大唔大唔係分cup去睇,D只代表圍差17.5cm,唔代表大或小
65D同100D就已經是柑仔同西柚的分別
70D係細橙咁上下大,你估D=西瓜咩
買左個strapless bra上年暑假 耐左feel到跌緊落去 好辛苦
我明,你幅圖睇CUP都係代表左大細,只不過唔係唯一,例如D SALES最鍾意叫我老婆無34D就著36E
咁佢售後係好既 得閒去較下帶 佢又會睇下進展俾啲advice 情況都有改善既 不過真係偏貴同一定要手洗囉
戴住bra企直咁度我本身個胸型係圓盤型 比較扁 唔似得其他胸型咁實實在在有個球型 所以企直度同45度&90度咁度已經好唔同
假狗
我中學時比個同學問我帶咩bra, 我話薄身冇pad果啲,佢好詫異咁問我:「冇pad咁你著咩」

心諗,你係A唔代表我都係A, 雖然著左衫我對真波同你對假狗望落差唔多
買唔到size, 68好似最大得C??
貪佢有啲淫淫地既款,即係心口上面有多兩條帶果啲bra呢⋯⋯啲底褲又夠姣
所以我上面推介narue, 65I都買到,啲款又靚又冇wacoal咁貴,試岩佢個size之後,去佢淘寶官方旗艦店買仲多款揀呀
Wacoal少款,我睇果啲後生少少既款,最大好似去到E定F雖然佢真係好好著
啲sales好賤呀
有冇絲打覺得呢啲係恥辱黎???
我懷疑啲男人成日話港女冇波,係咪因爲佢地冇食過大波妹咋!!!!!!
下圍細cup數大,雖然著左衫外面睇唔出,但揸落去同除左衫一望就知
所以話港女冇大波既人,一係青頭,一係食唔到大波妹咋!!!!!!
Magic x好貴呀
但啲款係咪wacoal入面算好睇
女朋友之前試過mm

但著左一年之後都係著番satami

呢d好個人
點解呢幾年要興一字膊喎
32e無可能著左衫睇唔到喇
45度咁度先準
所以我唔明啲sales度黎有乜為
男人老狗未見識過就收皮啦
你估啲女現實真係會同水著女優一樣谷到行影相?
死青頭
咁撚多負皮
好想知道係男人定女人比咁多負皮
自卑心真強大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞