[問大cup絲打]今日我入左維記秘密試bra

228 回覆
47 Like 327 Dislike
佢地點樣幫你度呀?帶住bra度?定係除左bra你再45度向前彎底身度上胸圍?
托得冇wacoal咁好,wacoal啤杯款還好,但佢既裁杯款就very good,又貼胸形又托得靚
但係大size又靚款又唔太貴既,narue係最好選擇
真正大波唔會去依間買 講完
極有同感
明明32D成日比人以為無波就係因為圍細
著左緊身衫就話我裝假狗 真係好想叫佢地渣下睇下有無墊
依家著緊mode marie但著左好很耐
好想搵啲再靚啲既bra
同埋覺得自己心口無乜肉 一訓平就向兩邊走
問過sales有無8字胸佢又話無
我睇圖都覺得唔似
究竟點解呢
Hello無圖
c打既size係68係咪已經唔夠著嫁喇?
其實68啲cup好細,基本上68係細胸先買到
我著開bodibra sales同售後都好好
係有用既 不過真係貴囉
7xx一個bra 5xx件背心
買一獲就2000
mode marie好着,真係矯到型而且舒服,缺點就係唔算靚,你地要取捨下
佢係元朗、尖沙咀山林道都有舖,唔算難買啦,山林道個姨姨好有經驗而且好好人

會幫女朋友問真係好好呀你
我都係下圍細,下圍細仲好難買大cup少少既bra,絲打有冇邊間介紹?年頭去wacoal買唔到,靚少少既款得70c唔岩著……
你無波嘅
同你一樣。揀緊款,sales話嗰度無你碼㗎你睇呢邊啦,指住A, B cup 嗰邊,但其實我D

mode marie 著上身好似人都企直啲
圖都無張

你up乜都得
唔該絲打我諗應該靚過satami,因為佢satami得啲呀婆款先有size
原來尖沙咀有之前以為得沙田極細間嗰間,thanks
維記啲bra質地

著咗係未咁樣
訓平會兩邊走唔係正常
假波先會反地心吸力屹立不倒
男人老狗買bra
唔好意思,我數學白痴,圖片教學會好d
可憐下人地夜晚瞓唔著又J唔出,唯有開膠POST撚下人啦
VS出到DDD對比AB杯,算大杯架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞