【賤過狗】李東海教師墮樓前夕被鬧原因曝光:校長不滿「悔過書」內容令重寫

270 回覆
251 Like 5 Dislike
哩個校長死十次再鞭十次屍都唔夠!建議佢都應該畏罪自殺還番條命比個位無辜嘅老師!
推到果校長仆街
祝你後仔送終
校長晚晚都可以同個老師慢慢傾。
你走去第二度或者唔做就代表你軟弱冇鬼用!
人地自殺俾你堅強。
希望老師晚晚返去搵八婆校長傾計
8婆 老屎忽 刷鞋仔 事非精
呢個世界做人越係賤格就越有著數
根本就冇現眼報
可惜是學校從唔會炒人
因為佢地一定唔會賠錢
永遠迫到你自己走人
認真問 可唔可以告誤殺
cls
香港染紅後越來越多呢啲無人性冚家鏟做政府/公共機構既高層同管理層,目的就係逼死香港人...
根本成個制度有問題,令到個個校長做曬土皇帝。只要佢地開imc會對班校監校董吹下水,求期講下自己點做得好,班仆街校長就可以係學校為所欲為,撚曬所有人
屌佢個弱智 明明有晒人證(教師同事)物證(死者悔過書)證明個死者受壓迫
條弱智仔都話係死者抗壓能力低
Base on evidences 根本諗都唔洗諗都知邊個錯

條弱智仔應該特殊學校畢業先咁廢 原諒佢

好撚嬲好撚難過
好地地一個人畀個閪校長迫到自殺
點解冇得做啲野嚇下佢 令到佢精神錯亂以為有野搞佢
仆街校長
校長冇親人 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞