【賤過狗】李東海教師墮樓前夕被鬧原因曝光:校長不滿「悔過書」內容令重寫

270 回覆
251 Like 5 Dislike
正仆街 整死人
俾你性侵犯果個細佬女有咩意見呀死監躉
真係傻仔
諗起個miss日日回魂喊住返校長室搵校長 校長 我有乜做得唔好呀
因為佢無其他搵食技能,變咗教書係佢全部。
羅婉儀校長
真心希望你俾車撞死
$0.5
教畜跳樓連登仔應該開心先係
辭職即係承認自己工作能力不足
但係呢d 係個校長強加既罪名
個老師擺明唔服
講真
做小學好多老師都係權力上身
因為需要用權威去教學生
小朋友未必有足夠智慧去判辨是非
真係要靠大人教化
不過而家科技昌明 好多家長甚至學生都可以爆料比傳媒聽 反制學校
家長都可以投訴學校 搞到老師都驚

最恐怖係校長對老師果種態度
老師比校長玩 真係好難搵人幫到拖
可以搵邊個投訴?除非好誇張,否則傳媒都唔理你
好多奶校長鞋底真係上晒位做主任級
分分鐘做埋幫兇

除非轉工 但一轉工 校長圈子細
要唱衰你都唔難
又有慣例要等到暑假先會轉工
至少要頂一年

好多人問佢點解唔轉工
根本就唔明老師難處
老師唔興轉工 老左又難有人請
講咁易咩
【李東海小學老師墮樓亡】東華如果唔徹查林老師跳樓單嘢 以後叫你身邊親朋戚友咪撚捐錢!!!
https://lih.kg/1053863

推到仆街
未必個校長錯曬既
第一可能個老師真係做唔到野
第二私人市場開會屌曬老母都好常見,校長都算屌得斯文

第三私人市場老闆都成日問員工,點解你值呢個價,要體現你既價值。
唔係話冷血唔同情個老師,而係佢抗壓力唔高,因工作自殺太蠢,無咗份工都唔會無飯開啦,洗鬼死,轉行都得啦,最多搵少啲。
你睇美聯條片屌到咁班aa都未喊啦。
其實成間學校最不事生產就係呢位羅婉儀校長
人地老師真係教學生既
佢就當自己係皇帝咁指三指四, 用手段搞人地
睇下佢每月袋咁多人工對學校有咩貢獻?
對學校冇建樹之餘仲逼死有用既人
香港既教育
老屎忽呢就學校最多最黑暗
點解可以咁黑暗呢
除左新人係合約
老屎忽係長約之外
就係因為要做老師呢份工唔多唔少都要有小小使命感
D老屎忽就好識利用其他人呢份使命感
係咁judge 同push 你
話你做到咁點以身作則 教好學生呀
加埋一間學校小圈子文化又好重
例如宗教學校有真教徒區同偽教徒區
埋唔到堆真係慘過食屎
咁你唔夠分讀 間大學有無叫你寫悔過書呀?
咁就代表校長咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞