【賤過狗】李東海教師墮樓前夕被鬧原因曝光:校長不滿「悔過書」內容令重寫

270 回覆
251 Like 5 Dislike
推到東華三院炒人
呢啲女人扮基督徒拎著數咋啩
痴撚線 教左廿幾年書仲寫悔過書比你 想炒佢咪直接d囉 擺明羞辱人
有料就爆啦
留名
呢條仆街明顯濫權啦
唉 悲劇 諗起小學換左個校長 之後日日暴曬咁聽個新校長講野 又聽唔明 佢又死唔斷氣 陰影黎
唔夠分係過唔到標準,你個比喻唔岩 logic 喎
如果你夠分但有個人係迫壓你唔比你做醫生, 搞到你自殺 咁佢就係迫害你
學校既電話地址email, 校友會既 fb 佢地已經delete 左

電話 Contact No.
2446 1188
2446 1251
2446 1593

地址 Address
香港新界元朗天水圍天壇街19號
19 Tin Tan Street, Tin Shui Wai,
Yuen Long, N.T.

電郵 E-mail
[url][/url]lthps@tungwah.org.hk
死仆街校長仲不知悔改
啲好既老師就俾呢類人渣逼死哂
得返班教畜留係教育界唔通又係對啲學生好好呀?
垃圾教畜校長做埋d垃圾野就咁高人工

係咪間間學校校長都咁垃圾?
個賤校長應該想玩到佢辭職,再請自己友。
冷血到當冇事發生
而家佢計劃通左啦,
應該會扮公開請人頂而家個空位
實際上請熟人
你話辭職解決只係證明你係垃圾。
佢自殺有用過你辭職!
依單野個老師受到不公平對待,希望依個土皇帝可以係群眾力量下收皮
不過我又好好奇啲教師出黎真正社會工作 唔再喺象牙塔入邊仲會唔會覺得教書辛苦
所以要推爆佢!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞