[爛臉]A酸日記-若要暗瘡好,咪撚信老母3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
你地係咪每個月都要驗血?醫生同我講食完第二個月驗多次冇事既話就唔洗再驗 係咪要要求佢比我驗

我未食前驗一次無問題食2星期20 之後覆診 食3星期30 2日前驗血 發現無問題 而家食40 2-3個月先再抽
你地係咪每個月都要驗血?醫生同我講食完第二個月驗多次冇事既話就唔洗再驗 係咪要要求佢比我驗

我9月食到依家 都係驗過一次炸仲要係我主動提出,我地係睇緊同一個醫生

如果你見唔對路,最好都係睇醫生

你用左differin 幾耐?

我諗你試下停用一排,做返保濕
跟住先開始逐少用返

用左3星期 每晚都會搽 我淨係覺得白左
冇搽過保濕淨係朝早會用爽膚水同茶樹cream再上妝
你有冇用開邊種保濕?

Ordinary b5 同 caterpil moisture gel

Ordinary b5係咪上網先買到
我用返補濕喇今日 係喺日本買既藥妝嚟 免稅店買唔到 要去loft/tokyo hands 叫matsuyama 啲gel同水都幾好
巴打去旅行可以試下
如果你見唔對路,最好都係睇醫生

你用左differin 幾耐?

我諗你試下停用一排,做返保濕
跟住先開始逐少用返

你有冇用開邊種保濕?

我用左三個月啦
我打算食埋a酸
我想快啲好返
之後穩定左我會去打激光

用左3個月效果如何?
呢個真 好想快啲斷尾過返個正常人生活
但仲有粒突洞先要打激光?
你有冇用開邊種保濕?

Ordinary b5 同 caterpil moisture gel

我用返補濕喇今日 係喺日本買既藥妝嚟 免稅店買唔到 要去loft/tokyo hands 叫matsuyama 啲gel同水都幾好
巴打去旅行可以試下

唔一定要用ordinary b5 既
最緊要唔刺激就得
唔知點解哩幾日屙既尿好似好大侵味..唔知點形容..
你有冇用開邊種保濕?

巴打去旅行可以試下

老母幫我訂好似係
你有冇用開邊種保濕?

巴打去旅行可以試下

有無暗瘡醫生介紹

有無暗瘡醫生介紹

一個月 3500接唔接受到 頭2個月 畀密少少
有無暗瘡醫生介紹

無翻工真係頂唔住好那貴
有無暗瘡醫生介紹

無所謂啦 介紹下
有無暗瘡醫生介紹

無翻工真係頂唔住好那貴

有無暗瘡醫生介紹

無所謂啦 介紹下

巴打好夜訓?

巴打好夜訓?

巴打好夜訓?

重爆緊係大爆定1 2粒?
食緊幾多mg?
學黃絲打訓前搽la roche posay b5 cream
然後今朝敷住呢隻mask沖涼 沖完涼順便洗埋佢
再搽返b5 cream
皮膚好滑
學黃絲打訓前搽la roche posay b5 cream
然後今朝敷住呢隻mask沖涼 沖完涼順便洗埋佢
再搽返b5 cream
皮膚好滑

好想試你地隻B5但我仲有2枝未開O b5
好想試你地隻B5但我仲有2枝未開O b5

有6枝 但有d一樣 我都唔知咩來
巴打好夜訓?

重爆緊係大爆定1 2粒?
食緊幾多mg?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞