[爛臉]A酸日記-若要暗瘡好,咪撚信老母3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
你影黎睇下
月見 先86蚊一樽 如果食得好 真係扺過食a酸好多
先食梗20mg 暫時都唔洗驗血
同樓主最新嘅圖 差唔多 平哂 冇咩大暗瘡 係有d粉刺同印 少少紅
我都覺停藥 嘥咗1600蚊 諗梗食唔食埋今個月 先轉食月見
你要堅持 無人阻止到你 如果唔得就食返藥囉
暗瘡都好因人而異 有人唔食藥都會突然間好返
不過我覺得如果月見 這類藥品有效
就唔會有人食a酸 食a酸病人唔駛每個月貢獻幾千蚊醫生
我都生左十幾年暗瘡 其他預防暗瘡產品都係欺騙消費者 , 基本上大部分都係身體分泌失調形成
我都唔想食 知道對身體有一定程度傷害 不過生暗瘡更加大傷害 每次生緊都無自信 比人講我熱氣,要早啲訓
依家個人乾到好辛苦 不過都覺得值得 同埋食左兩個月 塊面開始見得下人
月見草平均荷爾蒙黎收暗瘡即係好似女仔食避孕藥黎醫暗瘡?

我食a酸前食左一個月避孕藥 係停左生大粒又深既瘡 但係皮膚冇話好好 仲係好多白頭粉刺粒粒 同食a酸差好遠 a酸係收晒粉刺同埋長遠黎講會根治到

加上啲天然野分分鐘冇西藥成分咁pure 仲多雜質 講得好聽就天然
Thanks 絲打
一陣問
你意思係食完A酸面紅?
希望大家食完個療程繼續可以上黎分享點祛疤
食左10日 40mg
除左面乾甩皮之外 無爆發期 無咩其他副作用
係咪正常
食左9日20mg 除左手有啲乾同嘴有啲乾 冇乜大副作用
我60食左25日都冇爆發期 皮膚仲好好添
又係座呢個位
我皮都唔甩
羨慕你
個嘴少少乾 之外乜都無
個個護士服都唔洗著個個係咪佢老婆黎
我成面甩 個嘴要厚敷Vaseline唔係甩到見唔到人
lm
咁應該唔夠保濕 個嘴有隻曼瘦雷敦 綠色搽完唔油

今日試左呢隻防曬
好大陣防曬味
不過就冇塞毛孔
點睇塞唔塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞