[爛臉]A酸日記-若要暗瘡好,咪撚信老母3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
最好唔好 係要食完先好打 創傷性既唔好打 打唔創傷既比較好 去紅,但係停2-3日醫生話唔得
佢唔答人地但佢聽到你做冷凍個下好似好😨 我都兜左個圈問 佢聽得出
唔做得
醫生話要睇返你個人情況,多數佢話佢會開兩個星期20加時兩個星期40
佢話其實推薦就唔好電或者染髮,因為可能食緊a酸頭皮會乾或者濕疹,如果你本身頭皮冇乾冇事的話醫生話做的話都唔太影響因為萬一你電阻或者染咗就會更加乾
但我今日下晝都係照去電髮
醫生話咁樣問題不大
九龍新界有邊個醫生推介
醫生話佢覺得六個月同九個月大家都同一個劑量的話差別唔大但係佢會食九個月嘅原因係因為對於這樣壓制油脂線
其實時間九個月係最好,因為六個月亦即係時間縮短咗但係每個月食嘅劑量亦都提升左某啲人會唔再用更加強佢亦都提到紐西蘭有啲醫生會開五年嘅藥物每個月食mg但係咁樣就太長
對唔住冇標點符號因為我係用緊下面個枝咪
你想解釋既話 方乜乜應該都唔岩你 一個識既同睇緊既都係中環 上面有巴打話TST 何醫生唔錯 我未試過 等過來人/現客答你

5個星期 40Mg-29/3
其實中環都得,不過d 醫生開唔開星期六
唔開星期日 你睇我個個的話個價我都po曬出黎 再因人而異睇你嚴唔嚴重啦 價格參考睇番上個po
唔係想做打手 但係個術真係好高 處理手法 解答 配套 甚至 將來 都好 我地幾個睇佢都無爆發期 食左2個幾月 佢個prophylaxis 做得好好 至少唔係求鳩期 食住先 佢會畀你去選擇
補充 醫生話 都係 睇你情況 如果你個期只係食一食錯野 生既話佢會開抗生素
聽日睇
唔該晒A巴覆問題
食一食先 爆到仆街
天氣一轉就又癢又紅
早日食 更愉快
仲有無巴絲有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞