[爛臉]A酸日記-若要暗瘡好,咪撚信老母3

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
唔清楚 我覺得後者
你係食足停定食食下自己停左?
有 聽晚畀你
我食o牌食到第七日 啲瘡已經收左好多 得返紅印 係咪正常? 我連埋抗生素食 會唔會無爆發期?
呢個做法幾高明 同我醫生一樣我就係咁而無左個爆發期 可以去上個po睇我個流程 我都係紅多
老實講 好驚爆發期 前排鏡都唔敢照
唔怕 我本身都驚 我副作用得口少少咁少少乾 其他乜都無 爆發期都無 好睇你醫治前生既係乜你好似我咁 係咁生白頭細細粒 就prophylactic 應該壓得住
點解我連抗生素食足幾個月都係爆到七彩
會唔會食太多奶同糖 關事架
長期涷檸水/茶走甜
基本無咩食甜野
係間唔中食1 2粒朱古力 真係超間唔中個隻
長能關我夜訓先 我平時都係12-1點訓 份工問題
[quote]呢個做法幾高明 同我醫生一樣我就係咁而無左個爆發期 可以去上個po睇我個流程 我都係紅多
點解我連抗生素食足幾個月都係爆到七彩
會唔會食太多奶同糖 關事架
長期涷檸水/茶走甜
基本無咩食甜野
係間唔中食1 2粒朱古力 真係超間唔中個隻
關我夜訓 ?
我平時都係12-1點訓 份工問題
因人而異了
爆發期都好似係因人而異,我停左抗生素2個星期

係生左一粒大既係身,生過一粒細既係面度
我諗我應該唔會出現
試下戒凍飲 人個身就熱既 再飲凍野就搞到個溫度唔平衡 身體會排唔到毒 谷住谷住就谷埋啲瘡出黎 唔知有無科學根據 鳩噏 但好信呢樣野
上網睇人地暗瘡洞打laser 啲before after相
真係好期待
唔知點解爆發期生左幾粒會痕既瘡。。。
瘡已經冇乜出。但而家勁多粉刺
以我經驗係
book咗下星期睇中環陳厚毅
有無人睇過佢可以分享下 因為我見網上對佢評價好壞參半咁
淨係診金都要$1200真係好肉赤
呢條友我見舊登有feedback話唔好
診金都1200你睇我個個算啦又係中環
想問下有冇人之前生過好大粒嘅瘡 之後爆左 但會留一舊硬塊係到 係平嘅 但㩒落去就會有舊野係入邊 會唔成世都係到 因為都好耐了 有三四舊
而家食緊a酸一個月 但都未爆出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞