其實香港d會所幾十萬至幾球入會費到底有乜價值

329 回覆
44 Like 117 Dislike
bankers club American club hk club都食過下飯 感覺其實野唔係特別好食 facilities 都唔覺有好超班感覺 係有dress code同埋可能食飯有多少少私隱 馬會沙田個會所就直頭垃圾級別 就算自助餐董事層同會員層我覺得都差好遠 真係董事層先叫好食 遲下跑馬地新會所睇落好有睇頭
我識有個住緊20億既屋, 但都話有D club入唔到
要靠係咁捐錢做仁乜星輝慈善夜 出場果D會長
好簡單一個比較 我知級數上都差好遠
睇係PP Lounge同其他lounge個分別就知
KC?
講你就講啦某某某
人地都講明唔係單止錢,要睇埋家族出身有咩社會地位
大陸大把人過20億啦咪又係入唔到
LRC 而家要排成十年先入到
差唔多
九年
咁得都同意 因為社交 其實馬會就真係幾好既平台 因為食住野睇住馬 多左好多話題吹
點止呀
有朋友係會員,成日去,今個禮拜六又去食自助午餐,二舊水多D一位
美國會食過飯 以為自己去左外國
Welcome back
等你好耐了 agent巴
入左麥樂會,你問我答
屋企有入佐敦個木球會,
因為嗰頭難泊車,所以主要用嚟泊車同得閒會過去食飯
幾方便下,畫隻龜就搞掂。
我屋企人係會員 會籍六位數字
可能你D高級D, 定係包全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞