劉馬車患上抑鬱症,決定隱退youtube

220 回覆
47 Like 342 Dislike
講黎講去都係嗰幾幅屁 仲要執我口水尾
玩厭lu 估唔到今日會為馬車罵戰左咁耐 大家都係痴線佬
點解連銀行戶口都開唔到呢🤔
我絕對認同你, 我一路都話佢冇畀人打鑊金 已經真係好好彩
咁唔係咁講呀, 呢個原則問題, 強姦犯戀童癖 人人得而誅之
你繼續 畀機會佢啦, 最好同佢一齊去強姦添
定一個性罪犯都吹捧嘅人我真係完全睇唔起👎🏻
之前做錯唔緊要, 佢自己坐過咁多嘢 唔認自己有問題, 仲要鬧依個社會 搞成佢咁, 亦都冇人畀機會佢, 呢幾下先至攞命
連youtube都唔L睇你,斷埋你呢條米路
你冇話過佢 抵屌, 你係一路 鬧緊 唔認同佢嗰啲人
我主要係想鬧report佢嗰d人 同埋踩佢抬高自己嘅人
算啦 唔再喺度罵戰 為個痴線佬罵乜野
洗撚理佢咩 佢根本就係劉馬車
冇人會用呢條垃圾踩佢抬高自己. 佢已經係社會數一數二最底嘅垃圾. 新移民都好過佢,起碼人哋冇好似佢咁樣搞事
最鍾意檢舉+負皮佢全部片
佢以為自己好勁呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞