劉馬車患上抑鬱症,決定隱退youtube

220 回覆
47 Like 342 Dislike
極度同意
屌你夜媽媽係度鳩叫嘈撚住樓上訓覺
依條反社會垃圾早就要走啦

你倒轉黎講呀?
睇佢d片先爽
睇到佢咁廢 人生即刻充滿希望
所以未岩睇囉
原來有人咁撚廢
香港人永遠想睇人仆街 永遠唔會原諒人
咁你想佢點呀? 跪喺度同你道歉跟住切腹?
不過我同你都唔識佢 冇資格說三道四
有片你就睇啦 咁撚認真屌鳩佢做乜撚?
佢成日話喺香港 人 令佢冇機會, 喺第二個國家佢一早發咗圍, 我真係好想知有邊個國家 可以令佢發到為呢
一定要讚佢先得㗎
我淨係喺連登 先至見到有人 公然 歌頌佢
陳達仁又好,大大小小既店舖公司又好,大撚把人比左機會佢,就算佢衰完強姦,出番黎都有人比工佢做,但唔珍惜仲玩走哂D機會咋

一邊屌香港人係垃圾,一邊叫垃圾比機會佢,我地香港人何德何能用佢呢個高尚既強姦犯呀?
連銀行都唔俾佢開戶,你睇佢做人有幾on 9
跟住就屌間銀行但又唔走去第二間銀行試
機會你老母咩?你係劉馬車本人? 佢可以撚香港人撚到今日都唔使畀人打,仲唔夠多機會? 而家已經唔係講緊普通犯罪、佢係強姦人呀屌你老母! 不過你呢啲人唔會明、 睇下有一日佢強姦完你老母睇下你仲會唔會咁講. 不過我認為你都會原諒佢嘅,畀個機會人哋吖嘛. 乜撚嘢垃圾老師可以講得出呢啲嘢
腦先*
咁認真去狙擊一個你認為係社會垃圾嘅落水狗 你都唔好得去邊 你原唔原諒佢關我撚事? 佢強姦大陸妹亦都唔關我事 我剩係想睇佢發癲
得啦得啦 冇人想你比機會佢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞