劉馬車患上抑鬱症,決定隱退youtube

220 回覆
47 Like 342 Dislike
話撚左依家啲靚仔唔撚話得但自己又咁撚廢咁撚戇鳩抵撚死比人話

依家竟然連一個痴線佬話你都會嬲嬲豬 真係垃圾
請問佢喺呢度叫咩名呀🤔
但係好似唔多見佢出post嘅?
希望有兩日啦
講得仲密過當初恒管話下年升大學
我真係完全唔覺得佢唱歌好聽囉
🤣🤣🤣
佢太易喜易怒
有錯就全世界欠左佢咁
溝件人妖豬扒就打晒飛機
踩班毒撚
真係黑9人憎垃撚圾
我的同意你講法🤝🏻
但我真係好八卦想問點解嗰個玉龍會成日幫佢手拍片㗎呢?
天水圍墮天地獄獸
老實佢嗰啲根本都唔係叫做 溝, 自己走埋去撩女仔抽水 就話係女朋友, 一係就叫雞 又當正自己老婆
仲有成日話想同人一生一世, 我當你真係搵到真愛呀, 但佢 連基本嘅收入都冇, 點樣去養人呀? 佢唔係諗住條女做雞養埋佢呀嘛
佢條友根本滿口大話, 好多時個鏡頭冇影到人 就話好多古惑仔, 跟住 佢就問人哋乜撚嘢, 我諗事實係根本冇人 佢喺度, 佢自己同空氣 鳩噏!
見佢拍片 兇人嗰啲, 都係十二三歲嗰啲童黨, 佢就真係正宗食屎狗啦
之前有冇用過呢個名?
話時話想 八卦 問下大家, 點解 嗰個玉龍 會成日幫劉馬車拍片呢?
之前就話 劉馬車個youtube channel有收入, 玉龍同佢對分所以幫佢!
但而家 好多人都話劉馬車youtube channel 冇收入, 咁點解 玉龍 仲咁幫佢呢?
唔通真係 曹操都有知心友
佢要清楚自己定位
觀眾係鍾意睇佢做小丑
食花生睇佢點PK又出事咋
但真係想知點解 玉龍 咁幫佢呢?
佢成日以為世界圍住自己轉
但根本冇人留意佢(貪佢鬥雞得好睇?)

有抑鬱既人真係睇多d佢
就知自己問題響邊
唔識
呢條友係咪都係youtuber?
出唔出名㗎喇🤔
佢咪就係以為自己 最有才華 最靚仔 最有天份, 不過係你哋香港人妒忌佢 抹黑佢 埋沒佢, 佢先至發唔到圍
響香港最多比人齒笑當on9片睇
上大6比人打左好耐
邊個先係食屎狗?
我咪話佢好彩囉, 咁都冇俾人打大大鑊
同隻雞講真愛
同d 最後一天 結束營業 清貨大減價 一撚樣 都唔知聽過幾多次
咁講真 佢講食屎狗 同屌你老母 又真係好撚有霸氣 得嚟又好搞笑, 搞笑得嚟又好撚戇鳩, 其實我個心 都係好想佢快啲復出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞