劉馬車患上抑鬱症,決定隱退youtube

220 回覆
47 Like 342 Dislike
直頭聽到聲😂
佢面皮幾尺厚, 怕咩做契弟, 轉頭仲話你哋香港人係垃圾 食屎狗
bye
返工就梗係辛苦㗎喇, 佢根本都未正式做過嘢, 成日發喺度發明星夢, 就算真係做明星呀都唔係佢諗得咁簡單啦!
佢根本就成日諗住乜都唔使做 就大把錢洗, 佢都唔知道乜嘢叫 努力, 成日淨係話自己有才華, 老實我真係唔覺得佢有咩才華, 唯一才華就係話人係食屎狗囉!
班打手
如果佢真係諗住改過呀, 就唔會 繼續拍片 周圍辣火頭啦!
仲有我死鬼阿媽話齋, 如果一個人同你唔啱未必係你問題, 但如果個個同你 合作都有問題, 咁自己真係要檢討下啦
幾時隱退世界?
應該好難
真係聽到佢把聲
應該好難, 成個香港 死曬都未未到佢死
屌你唔撚係一陣玩改名之後再補句劉馬車已經唔存在
跟住又繼續馬車無限loop
你預定都得啦, 佢班打手好似 玉龍嗰啲 已經幫佢講定說話
話時話 嗰個 玉龍 點解成日會幫 劉馬車拍片呢?
唔通佢兩個係hehe
真心唔明 點解 連登會有咁多人吹捧佢呢?
睇佢仆街唔好咩?
睇佢d片真係好辛苦
成身負能量
又冇本事條件又唔好
成日想突出自己做主角
小小野無限放大
佢d片有抑鬱既人真係岩睇
真係一面鏡
其實真係替佢父母傷心可悲 生件咁既野出黎
佢自己唔係咁睇, 佢覺得自己好有才華 與眾不同, 係淨係得香港人 會歧視佢 唔畀佢發圍, 如果佢身體係第二個地方( 但係佢冇講咩地方), 佢就一定會係一個好成功嘅人!
佢真係成口歪理當真理, 最慘係 連登 好多佢嘅支持者
到真係有一日呢件廢物死咗先通知我啦
佢阿媽好似細細個就走咗囉!
真係難為佢老豆, 成日講咩你想咩夢想, 咁大個仔 年少少家用都畀唔到屋企, 個老豆仲要成日話佢粗心, 如果真係識 為屋企人 諗, 有返少少人性, 都唔會咁樣喇
無限次, 講到2046都未完
有啲難度, 佢話有人照住佢 應該起碼有百二歲命
S T O P

M A K I N G

S T U P I D

P E O P L E

F A M O U S
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞