劉馬車患上抑鬱症,決定隱退youtube

220 回覆
47 Like 342 Dislike
你又鐘意睇開乜野咁有益健康呀? 喺呢個post嘈嘈閉 大家都咁上下ga ja
哇,你好撚巴閉wor, 拜你為師好冇?
睇垃圾同鬧垃圾 冇乜分別ga ja
走啦屌你老母
剩係睇表面 剩係識話人痴線強姦犯
佢痴線中除左娛樂性之外 係會睇到深層次嘅人性 我諗你剩係睇過佢幾段發癲片就喺度巴巴閉閉 你根本睇唔到佢好睇嗰一面
喺呢個痴線社會, 正常先係痴線
屌 真係好撚想嘔 一開始就睇高自己幾班 典型香港狗
大媽舞呢個example九唔搭八, 不過迎合下你啦 既然你唔鐘意大媽舞 因為佢而花時間喺度同人罵戰, 你都係on9 仔 你都係人生失敗想上黎鬧下人發洩, 鬧馬車一定岩啦
拎哂d一定岩嘅大道理撻人
咁繼續喺你高地度打飛機啦
我就鐘意睇d下欄cheap野嘅
剩係識話人同垃圾同弱智你中學畢業未ga?
洗唔洗為劉馬車呢啲白痴仔世界大戰呀
救命。。。 好柒。。 以為自己英雄咩
咁你都只係一個靠打垃圾刷存在感嘅垃圾佬
我同你地每一個講 馬車係抵屌
但唔好喺度借d意抬高自己 喺度講咩"我地唔會比機會你" "你個channel生死取決於我地"
人地唔係同你打工 唔洗同你道歉交代 你一係睇一係唔睇 你只係一個冇付出任何野嘅觀眾
劉馬車行出街有幾多女同佢互動
連燈仔睇到人哋幾條片有咁多女跟住開始葡萄
人哋仲閂埋留言 搞到連燈仔發洩唔到唂精上腦,之後係咁投訴人
通常有箭靶出現 萬人圍屌嗰陣 就會見到部份屌人嗰d格一樣咁差劣 甚至衰過個靶 今日又比我見識多個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞