劉馬車患上抑鬱症,決定隱退youtube

220 回覆
47 Like 342 Dislike
但係睇得起佢每次搵到工的確係幾開心
開頭好似好開心,之後三分鐘熱度,整整下無哂動力
😀😁😂🤣😃😄😅😆
佢有邊個唔反面㗎
叫完雞 就話要同佢一生一世, 我真係 一把年紀 都未聽過
聽日就進佬做天水圍墮天地獄獸架啦
佢啲咁嘅人 都有人支持佢, 我真係服孔丘(仲尼)
聽日就進做天水圍墮天地獄獸架啦
老實 知道佢個底都唔請啦, 佢啲咁嘅人唔屌鳩客都屌鳩 老細同事啦
放心啦, 佢邊有咁易死啦, 三日度又再見佢拍片㗎啦
我真係第一次見 人造 搬運都要拍片
佢話劉馬車已經死咗, 依家我係天水圍地獄獸
你可以話佢抵死 但呢個惡性循環 如果我係佢我都唔識走返出黎
我唔理! 我剩係想繼續睇佢發癲!
我都想睇佢發癲呀, 但係佢都唔好覺得點解啲人請佢針對佢, 呢啲係佢自己一手一腳做出嚟㗎
之前仲大大力屌連登仔
點知比連登仔比cap
安樂死啦
最後咪又係戴頭盔講唔一定話一世唔拍片
我都明白既,劉馬車是應該承受惡果,現今的局面也是自己造成,今次的確他是自作自受,但他不少作品也是跟着我成長,唔喜歡咪dislike,又唔洗去到舉報(就算haters都冇好處啦,又冇晒D罪証),而且他亦提到他正常地和人交談是可和諧溝通,証明他可成功行出第一小步, 鄭敬基,Kobe Bryant以前都好衰,經過多年的負評後咪又做返個正常人
等佢用真名或再改名
幾日後:我,天水圍張國榮劉馬車,今日重出江湖,要為大家演奏一首有誰共嗚!
唔走正契弟
你舉啲例子根本就唔啱啦, 你高比拜仁 犯咗事之後 要經過幾多努力, 做幾多好事, 仲要罵不還口打不還手 先至得番人哋嘅尊重!
你個偶像劉馬車 自己做錯事冇認真改過不特止, 總覺得係社會嘅錯 唔係佢嘅錯, 仲要一路鬧 香港人 轉頭又話香港人畀機會佢, 我真係完全 唔覺得佢有真心想改過囉!
大家道不同不相為謀, 你唔使再回覆我, 你繼續支持你嘅偶像劉馬車, 我繼續對佢 有唔好嘅睇法🤝🏻
我估唔到呢度仲有好多人 會歌頌佢, 幫個強姦犯講說話
佢應該 話劉馬車已死, 而家佢係XXX 出嚟拍片
我同你睇法一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞